productoverzicht-example-afbeelding

Over Breed Interieur

Breed Interieur is de échte binnenhuisadviseur voor de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras. Samen met 59 andere interieurspeciaalzaken verspreid over heel Nederland wil Breed Interieur het sfeervol, op maat en in úw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken, helpen bij het maken van de juiste keuzes en 100% maatwerk en zorgeloze service bieden. Omdat de 60 Binnenhuisadviseurs gezamenlijk hun krachten bundelen is Breed Interieur een door de A-merken erkend exclusief dealer en heeft dan ook hun meest uitgebreide collecties en beste prijzen. En een huismerk NL Label, A-merk kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat u inspireren!

Breed Interieur


Middenweg 284
1701 GK Heerhugowaard

072-5711250
info@breedinterieur.nl
breedinterieur.nl

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons assortiment


Wij zijn uw verfwinkel in Heerhugowaard

Bent u in Heerhugowaard op zoek naar een verfwinkel die de kwalitatieve verf van Niveau verkoopt? Wij bieden u als verfwinkel krijtverf, muurverf en grondverf aan van dit merk. Ook hebben wij zowel muurverf voor binnen als buiten. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld onze krijtverf of grondverf? Onze krijtverf kan uw accessoires, muren of meubels van een mooi nieuw kleurtje voorzien. U kunt onze experts naar meer informatie hierover vragen. Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om te kiezen uit verf bij onze verfwinkel. Wat wenst u als ZZP’er of consument van onze verfwinkel in Heerhugowaard?

Muurverf voor binnen en buiten

Heeft u in Heerhugowaard muurverf voor binnen of buiten nodig? Wij bieden u als verfwinkel een keuze uit verschillende soorten muurverf voor buiten en binnen. Bezoek onze verfwinkel en bekijk welke muurverf voor buiten geschikt is voor u. Maar natuurlijk vindt u bij ons ook een grote keuze uit muurverf voor binnen. Wilt u meer weten over welke muurverf in uw situatie het meest geschikt is? Kom dan langs in onze verfwinkel en laat u adviseren over de juiste muurverf.

Op zoek naar grondverf?

Heeft u schilderwerken in Heerhugowaard? Wij hebben in onze verfwinkel verschillende soorten grondverf voor u om uit te kiezen. Een andere benaming voor grondverf is ook wel primer. Als basislaag wordt dan ook in eerste instantie grondverf aangebracht. Hierna begint het daadwerkelijke schilderen. Heeft u vragen over welke grondverf voor u het meest geschikt is? Kom dan langs in onze verfwinkel om verschillende soorten grondverf te bekijken. Dan kunt u er te allen tijde vanuit gaan dat u de grondverf krijgt die u wenst.

In Heerhugowaard op zoek naar krijtverf?

Wilt u uw woning een andere uitstraling geven? Wellicht is het dan een idee om hier krijtverf voor te gebruiken. Wenst u een poedereffect? Dan is krijtverf ideaal hiervoor. Ook kunt u krijtverf gebruiken als u een mat effect wilt. Kom in onze verfwinkel langs om de verschillende kleuren van krijtverf te bekijken en een keuze te maken. Onze medewerkers in onze verfwinkel in Heerhugowaard helpen u graag.

Neem contact op met onze verfwinkel in Heerhugowaard

Als consument of ZZP’er op zoek naar krijtverf, muurverf of grondverf? Onze verfwinkel heeft precies wat u zoekt. Overweegt u als verfwinkel om de kwalitatieve verf van Niveau te verkopen? Bel dan naar 072-5711250. Van dit telefoonnummer kunnen ook ZZP’ers en consumenten gebruik maken als zij vragen hebben. Een mail kunt u sturen naar info@breedinterieur.nl. Onze verfwinkel in Heerhugowaard heeft krijtverf, grondverf en muurverf.