U kiest toch ook voor vakkundig advies, uitstekende kwaliteit en de juiste prijs!


Over de kameleon

In 1972 ben ik als verkoopster begonnen in deze winkel en na ruim 26 jaar heb ik deze winkel als zelfstandige voort gezet.Op dit moment ben ik haast 18 jaar voor mijzelf bezig.U kunt er dus van uitgaan dat ik een ruime ervaring in deze branche heb.Service en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel en niets is mij te gek om voor u te doen en te regelen dus daag mij uit zou ik zeggen.

De Kameleon

Doctor Kuyperkade 16
3142 GB Maassluis

(0105) 91 42 42

http://kameleon-behang.business.site/

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons assortiment


Onze verfwinkel in Maassluis is uw specialist

Zoekt u geschikte verf voor een hobby klus of professionele klus in Maassluis? Bij Verf van Niveau bieden wij voor elke ondernemer en particulier verf aan. Of u nu uw woning of bedrijf een opknapbeurt wilt geven of een meubel als hobby wilt verven, onze verf is geschikt voor professionals én hobbyschilders. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit diverse type verf zoals, muurverf, krijtverf en grondverf. Heeft u binnenkort een verfklus op de planning staan? Maak dan eens kennis met de verfwinkel in Maassluis.

Kies voor muurverf voor binnen en buiten

Gaat u de binnenwanden van uw woning schilderen in Maassluis? Of alleen de buitenmuren van uw bedrijf of van uw tuinhuisje? In onze verfwinkel verkopen wij bijvoorbeeld Transparante Muurvernis. Dit geeft uw muren weer een mooie oppepper en beschermt de muren tegen vlekken en vuil. Tevens is dit product zeer mat en gaat het vergeling tegen. Bent u van plan om buitengevels, plafonds of vochtige ruimtes te verven? De Speciale Buitenlatex Mat is hier ideaal voor. Voor vragen en advies over muurverf!zijn wij u graag van dienst in Maassluis.

Kwalitatieve grondverf in onze verfwinkel in Maassluis

Elke verfklus begint met een goede en kwalitatieve grondverf (primer). Het resultaat zal vele malen mooier zijn met grondverf. Ook zorgt het voor een lange levensduur van uw schilderwerk. Dit type verf dient dus als een goede basislaag voor het echte verfwerk. Tevens voorkomt het dat vocht door ondergrond kan dringen en is ideaal voor het wegwerken van onregelmatigheden. Wilt u ook dat uw verfwerk er strak en egaal uitziet? Kies uit synthetische varianten of verf op waterbasis. Wij bieden ook verf aan die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, zoals een multi-primer. Welke type grondverf kiest u?

Tijd een nieuwe look van uw interieur? Krijtverf is de oplossing

Wilt u uw meubels, wanden of accessoires in Maassluis een nieuwe uitstraling geven? Bij Verf van Niveau bent u ook aan het juiste adres voor krijtverf. Deze verf is zeer geschikt wanneer u uw woning bijvoorbeeld een authentieke uitstraling wilt geven. Kunnen uw lade kasten of tafels een nieuwe look gebruiken? Maak uw keuze uit 12 matte verf kleuren. Denk aan kleuren als rose, creme of taupe. Kom snel langs in onze verfwinkel en maak uw keus!

Geïnteresseerd in onze verf? Bel of mail onze winkel in Maassluis

Wilt u direct grondverf of muurverf voor in Maassluis aanschaffen? Of heeft u nog vragen over muurverf voor binnen en buiten of krijtverf? Bel ons dan op 010 591 4242. Onze specialisten staan u voor vragen en advies ook graag te woord in onze verfwinkel in Maassluis!