productoverzicht-example-afbeelding

Over R. van de Beek Verf

R. van de Beek Verf is er niet alleen voor de klant, maar ook door de klant. In 2012 besloot Van de Beek Schilders zich volledig te concentreren op het schilderwerk en de winkel aan de Valkseweg in Barneveld te sluiten. Er volgden echter zoveel vragen van particuliere klanten dat in 2013 werd gestart met magazijnverkoop.

Schilders sinds 1963
In 1963 vestigde Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld. Zijn zoons Rut en Jurrie kwamen al snel in het bedrijf. Op de fiets gingen zij naar klanten in de wijde omtrek, gewapend met verf en schildersgereedschap. In 1972 kwam de 15-jarige zoon van Rut, Henk-Jan, het team versterken.

Inmiddels is ook de vierde generatie actief in het bedrijf. Rudy van de Beek, zoon van Henk-Jan, heeft de dagelijks leiding in het schildersbedrijf.

R. van de Beek Verf

logo 't verfhuis Frank Scheffer
Anthonie Fokkerstraat 27
3772 MP Barneveld

0342 – 40 46 01
info@beekverf.nl
www.beekverf.nl

Openingstijden

Maandag 07:00 – 17:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 07:00 – 16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Ons assortiment


Uw verfwinkel in Barneveld

Zoekt u een goede verfwinkel in Barneveld waar u verf van Niveau kunt kopen? Bij onze verfwinkel kunt u van dit merk muurverf, grondverf en krijtverf aanschaffen. Tevens bestelt u bij ons muurverf voor binnen en buiten. Is er voor de ondergrond een goede basis nodig? Wij hebben hiervoor de juiste grondverf. Voor uw meubels, muren en accessoires hebben wij ook krijtverf. U merkt het waarschijnlijk al, bij onze verfwinkel heeft u een ruime keuze uit allerlei soorten verf. Welke verf wilt u als ZZP’er of consument bij onze verfwinkel in Barneveld bestellen?

Muurverf voor binnen en buiten

Muurverf voor binnen of buiten nodig in Barneveld? Bij onze verfwinkel vindt u zowel muurverf voor buiten als binnen. Kom eens langs bij ons en kies uw muurverf voor uw binnen en buiten schilderwerkzaamheden uit. Voor als u buiten wilt gaan verven, hebben wij kwaliteits muurverf voor buiten. Heeft u vragen over welke muurverf u het beste dient te gebruiken? Onze specialisten geven u graag advies over welke muurverf in uw situatie het best is.

De grondverf die u nodig heeft

Heeft u in Barneveld voor uw schilderwerken grondverf nodig? U vindt in onze verfwinkel een ruime keuze uit grondverf. Deze verf krijgt ook nog wel eens de naam primer en zorgt voor een goede hechting. De grondverf brengt u aan als basislaag voordat u begint met het schilderen. Onze experts adviseren u graag over welke grondverf in uw situatie het beste is. Kom langs in onze verfwinkel en bekijk ons assortiment in grondverf.

Krijtverf voor u in Barneveld

Wilt u uw woning laten opleven? Doe dit dan met krijtverf. Krijtverf is uitermate geschikt om uw meubelen en wanden een mooi poedereffect te geven. Wilt u een mat effect? Krijtverf is ideaal als u een matte finish wilt. Daarnaast bieden wij verschillende kleuren qua krijtverf. Wij tonen u graag in onze verfwinkel in Barneveld welke soorten krijtverf wij allemaal hebben.

Contact met onze verfwinkel in Barneveld

Zoals u merkt, bieden wij een grote keuze voor consumenten en ZZP’ers uit krijtverf, grondverf en muurverf. Heeft u vragen over onze verfwinkel? Dan belt u naar 0342 – 40 46 01. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@beekverf.nl. U vindt in Barneveld bij onze verfwinkel krijtverf, grondverf en muurverf.