U kiest toch ook voor vakkundig advies, uitstekende kwaliteit en de juiste prijs!


productoverzicht-example-afbeelding

Over Verf en Wonen

Bent u op zoek naar verf of behang? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Verfwinkel ‘Verf en Wonen’ in Ochten beschikt over een ruim assortiment. En dat is wel zo prettig, want kleuren zijn bepalend voor de sfeer in uw huis. De kleur moet passen bij de rest van uw interieur. Dankzij ons brede assortiment zit er gegarandeerd een blik verf of mooie rol behang tussen!

Verf en Wonen beschikt over een verfmengmachine. Hierdoor zijn wij in staat ontelbaar veel kleuren te mengen. Zo bent u altijd zeker van de juiste kleur verf! Zit uw kleur niet tussen onze standaard verfblikken? Dan helpen wij u graag verder bij de verfmengmachine.

Verf en Wonen Ochten B.V.


Schoolstraat 6
4051 AV Ochten

0344 – 645 660

verfenwonen.com

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons assortiment


Dé verfwinkel in Ochten

Zoekt u in Ochten een verfwinkel die in het assortiment de kwalitatieve verf van Niveau heeft? Bij ons vindt u onder andere grondverf, krijtverf en muurverf van dit merk. Ook hebben wij in ons assortiment muurverf voor buiten en binnen van dit merk. Heeft u vragen over krijtverf? De krijtverf die wij verkopen is van een hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat uw muren de kleur krijgen die u wenst. Wilt u meer weten over de producten die wij aanbieden? Onze werknemers voorzien u graag van meer informatie. Kom langs in de winkel en bekijk ons ruime assortiment. Wat zijn uw wensen als consument of ZZP’er van onze verfwinkel in Ochten.

De juiste muurverf voor binnen en buiten

Heeft u binnen of buiten schilderwerken in Ochten? Dan hebben wij de muurverf voor buiten en binnen die u zoekt. Breng een bezoekje aan onze verfwinkel en zie welke muurverf voor binnen en buiten wij allemaal in ons assortiment hebben. Laat u in de winkel ook adviseren door onze experts over welke muurverf in uw situatie het meest geschikt is. Dan weet u zeker dat u de juiste muurverf voor binnen of buiten krijgt in Ochten.

Kwaliteits grondverf

Heeft u schilderwerkzaamheden in Ochten? Zoek dan in onze verfwinkel de perfecte grondverf uit. Wij hebben een ruim assortiment als het op grondverf aankomt. Men gebruikt ook nog wel eens primer als naam voor grondverf. Voordat het schilderen begint, wordt grondverf als basislaag aangebracht. Als dit gedaan is, kan het daadwerkelijke schilderen beginnen. Heeft u vragen over hoe u grondverf moet toepassen? Stel deze dan aan onze medewerkers in de verfwinkel. Dan weet u zeker dat u grondverf op de juiste manier toepast.

Krijtverf nodig in Ochten?

Is het tijd voor een nieuwe kleur in huis? Is het dan wel eens in u opgekomen om hiervoor krijtverf te gebruiken? Dit is ideaal als u een poedereffect wilt bereiken. Als u een mat effect wenst, kan krijtverf hier ook voor zorgen. Wenst u meer te weten over de diverse kleuren krijtverf die wij verkopen? Laat u dan door onze experts in onze verfwinkel adviseren over de verschillende kleuren.

Contact vanuit Ochten met onze verfwinkel

Bent u als consument of ZZP’er op zoek naar krijtverf, muurverf of grondverf? Dan kunt u bij onze winkel terecht. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 0344 – 645 660. Krijtverf, grondverf of muurverf nodig? Bestel deze bij onze verfwinkel in Ochten.