Over Feenstra

Feenstra doe het zelf en maatwerk in Bussum is al meer dan 30 jaar een toonaangevend bedrijf in de regio wat betreft service en maatwerk. In het kloppend hart van de winkel “de zaagafdeling” kunnen bijna al. Uw wensen op maatwerk gebied waargemaakt worden.

Bent u op zoek naar een uniek meubelstuk?
Kunt u het niet vinden in de standaard afmetingen, dan helpen wij u graag met een persoonlijk advies en geven u een vrijblijvende offerte. Of het nu gaat om een boekenkast of een complete keuken, een radiatorscherm of een trap wij helpen u graag. Uiteraard kunt u ook met een zelf uitgewerkt plan bij ons terecht, wij denken graag met u mee.

Feenstra DHZ en maatwerk


Laarderweg 27
1402 BB Bussum

035 – 693 0937
info@feenstrabussum.nl
www.feenstrabussum.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons assortiment


Wij verkopen de beste verf in Bussum

Woont u in Bussum en zoekt u de beste verfwinkel voor uw verfklus? Wist u dat Feenstra DHZ en Maatwerk verf van Niveau verkoopt? Dit professionele merk, geschikt voor de ZZP’er én de hobbyschilder, heeft een ruim assortiment verf voor binnen en buiten. Of u nu verf op terpentine- of acrylbasis zoekt, grondverf of muurverf, krijtverf of schoolbordverf: met Niveau zit u goed. Bent u benieuwd naar dit hoogwaardige merk? Kom dan gauw langs bij onze winkel in Bussum!

Wij verkopen in Bussum grondverf of primer voor elke klus

Elke schilder weet het belang van goede voorbereiding. En daarom raden wij aan dat u ook als het gaat om verfafbijt, primer of grondverf kiest voor de producten van Niveau. Zo weet u zeker dat u altijd met kwaliteit. Wist u dat wij meerdere soorten grondverf verkopen, zowel op waterbasis en op synthetische basis? En dat wij verschillende primers verkopen in allerlei kleuren? Bij onze verfwinkel in Bussum vindt u gegarandeerd de juiste voorbereidende producten voor uw klus!

Doe creatief met krijtverf, magneetverf of schoolbordverf

Wilt u uw huis in Bussum een make-over geven, maar niet gelijk veel uitgeven aan nieuwe meubels en accessoires? Misschien moet u eerst eens kijken hoe ver u zelf komt met wat nieuwe kleuren in huis. Houdt u van verven? Misschien is de krijtverf van Niveau dan wel een uitkomst, of hun schoolbordverf. Ideaal als u bepaalde elementen in huis een andere look wilt geven, of meer dan één functie. Niveau verkoopt Krijtverf Authentic in wel twaalf verschillende kleuren! En wist u dat er ook zoiets als magneetverf bestaat? Hiermee kunt u zowel binnen als buiten dingen op een originele manier ophangen.

Niveau heeft muurverf voor binnen en buiten

Wilt u ook de muren van uw huis in Bussum aanpakken? Ook daar is krijtverf zeer geschikt voor. Zoekt u echter een muurverf voor buiten in plaats van binnen? Of eentje met wat extra kwaliteiten? Niveau verkoopt meerdere soorten muurverf. Wat dacht u van de Spack- en Plafond Latex, perfect voor sterk zuigende ondergronden? Of de ED Acryl Latex, een muurverf voor binnen én buiten, ideaal voor ruimtes die veel te verduren krijgen? Dit zijn nog maar drie varianten muurverf van Niveau. Nieuwsgierig naar de rest? Neem snel contact met ons op.

Wilt u ook de beste verf? Kom dan naar onze verfwinkel in Bussum

Hebben wij u overtuigd, wilt u ook werken met verf van Niveau? Bel ons dan op: 035-6930937. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Weet u al welke soort grondverf of muurverf ideaal is voor uw klus? Kom dan gauw langs in Bussum om alles aan te schaffen!