Over AC THUISIN

Sfeervolle speciaalzaak centraal gelegen in het midden van het land met alles op het gebied van woningstoffering. AC bied naast verf, een compleet assortiment behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren gecombineerd met styling en interieurontwerp.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons assortiment


Wij verkopen verf van Niveau in Culemborg

Bent u ZZP’er in Culemborg en zoekt u nog steeds naar een goede verfwinkel? Of vindt u het heel leuk uw eigen schuur te schilderen, maar twijfelt u welke soort muurverf voor buiten u moet gebruiken? Kom dan eens op bezoek bij AC Verf, Kleur & Interieur. Wij verkopen namelijk verf van het hoogwaardige merk Niveau. Of u nu hobbyschilder bent of professional: iedereen kan goed met dit merk verven. Wij verkopen onder andere krijtverf, muurverf en grondverf van Niveau. Kom dus gauw langs in Culemborg, wij helpen u graag!

Onze verfwinkel heeft een uitgebreid assortiment grondverf

Een goede verfklus begint bij de basis, bij de grondverf of primer. Kiest u daar niet het juiste product voor of eentje van slechte kwaliteit? Dan kan het zijn dat vervolgens de rest van het verven ook niet zo goed gaat. Kies dus voor de kwalitatieve verf van Niveau. Onze verfwinkel in Culemborg verkoopt grondverf op waterbasis, maar ook synthetische varianten. Verder verkopen wij ook bijvoorbeeld een multi-primer die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. AC helpt u in Culemborg aan de juiste grondverf voor elke klus!

Koop onze muurverf voor binnen en buiten

Onze muurverven van Niveau zijn vaak voor binnen én buiten te gebruiken. Dus zoekt u naar zo’n universele muurverf of latex? Wat dacht u van ED Acryl Latex? Ideaal voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals badkamers of keukens. Deze muurverf voor binnen en buiten dekt heel goed en heeft Schrobklasse 1. Zoekt u echter naar een muurverf speciaal voor binnen? Wie weet is Aqua Natura Muurvernis dan geschikt, of onze Spack- en Plafond Latex, ideaal voor sterk zuigende ondergronden. Kan u nog wat advies gebruiken voor uw verfklus in Culemborg? Wij helpen u graag overal mee!

Wat dacht u van krijtverf voor uw meubels?

Vind u het leuk om af en toe in huis een klein klusje op te knappen? Om uw huis in Culemborg bijvoorbeeld een make-over te geven? Soms kan u al heel veel bereiken door een likje verf. Krijtverf is bijvoorbeeld ideaal voor het verven van meubels. Dus heeft u nog een oud ladenkastje dat u eigenlijk niet weg wilt doen? Kijk dan gauw welke kleuren Krijtverf Authentic van Niveau het best passen bij uw huis. U kunt kiezen uit wel twaalf verschillende tinten!

Neem nu contact op met onze winkel in Culemborg

Heeft u nog een vraag over één van onze producten? Neem dan snel contact op met onze speciaalzaak op dit nummer: 0345-515533. Heeft u uw keus al gemaakt uit ons assortiment grondverf, muurverf of krijtverf? Kom dan snel langs bij AC Thuisin Verf, Kleur & Interieur in Culemborg!