Over Sterk in Wonen

Sterk in wonen is specialist in vloeren ,verf, behang en zonwering. U kunt bij ons terecht voor o.a. PVC vloeren, Keramische vloeren, liquitdesign vloeren, Tapijt, Marmoleum, Parket vloeren, MDF plinten, verf, behang, sierlijsten, shutters, gordijnen en Koepellampen.

Bij Sterk in wonen leveren we niet alleen de producten maar een totaalpakket van advies tot uitvoering. U heeft dus altijd de keuze om alleen de producten bij ons te kopen, waarbij we gedegen advies geven over hoe deze gebruikt moeten worden voor het beste resultaat.

Sterk in Wonen

Vossenbrinkweg 6A

7491 DD Delden

074-3030270

info@sterkinwonen.nl

www.sterkinwonen.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons assortiment


Haal verf van NIVEAU bij onze verfwinkel in Delden

Zoekt u naar een verfwinkel in Delden waar u terecht kunt voor kwalitatieve verf? Kom dan langs bij verfwinkel Sterk in wonen. Wij verkopen diverse verf van het bewezen merk NIVEAU. Waar heeft u verf voor nodig? Wilt u binnen of buiten aan de slag? In onze collectie vindt u muurverf, krijtverf en grondverf. Wij heten u van harte welkom in onze verfwinkel in Delden!

Maak kennis met uw specialist in verf voor binnen en buiten

Wij kunnen u aan precies de muurverf, grondverf en krijtverf helpen die u wenst voor uw klus. Breng een bezoekje aan onze ruime verfwinkel en ontdek ons veelzijdige assortiment. Bij ons vindt u tijdloze kleuren en de laatste trends. Wij voorzien u graag van vrijblijvende inspiratie en advies. Ongeacht welke verf u kiest, al onze verf zorgt voor een optimale hechting, biedt een uitstekende dekking en is sneldrogend. Bent u op zoek naar andere verf dan verf van NIVEAU? Wij verkopen ook andere bewezen en toonaangevende merken.

Gebruik in Delden onze verftips

Bij onze verfwinkel kunt u niet alleen terecht voor kwalitatieve verf, maar ook voor de beste verftips. Op die manier dient uw nieuwe muurverf, krijtverf of grondverf niet alleen voor een nieuw kleurtje in huis, maar wordt het een echte eyecatcher. Wenst u ook een stijlvol en compleet interieur? Vraag onze specialisten dan om tips aangaande het aanbrengen, mixen of gebruik van onze hoogstaande en duurzame verf. Kom naar onze verfwinkel in Delden, dan zorgen wij ervoor dat u straks kunt genieten van een perfect eindresultaat.

Ontdek ons aanbod in muurverf, grondverf en krijtverf

Wenst u een industrieel en stoer interieur? Dan is een combinatie van witte, zwarte, grijze en antraciete muurverf erg interessant. Bent u gecharmeerd van de Scandinavische look? Kies dan een minimalistisch interieur met kleuren als wit en lichtblauw. Krijtverf is hiervoor zeer geschikt. Voor zowel binnen als buiten hebben wij voor elke klus de juiste grondverf. Deze zorgt voor een perfecte basis. Welke variant gaat het worden voor u? Ontdek het zelf in onze verfwinkel in Delden.

Bezoek onze verfwinkel in Delden

Kom langs in onze verfwinkel in Delden als u grondverf, krijtverf, muurverf voor binnen of muurverf voor buiten nodig heeft. Bij ons vindt u verf van NIVEAU of van andere kwalitatieve ne bewezen merken. Heeft u vragen over onze collectie? Bel naar 074-3030270 of mail naar info@sterkinwonen.nl. In onze verfwinkel in Delden vindt u precies de juiste verf voor uw project!