U kiest toch ook voor vakkundig advies, uitstekende kwaliteit en de juiste prijs!


Het witte goud van NIVEAU ‘de beste latex van Nederland!’

NIEUW BIJ NIVEAU: Het witte goud in dekkende muurprimer en krijtmatte extreem reinigbare muurverf. ‘DE BESTE LATEX VAN NEDERLAND!’

Het witte goud van Niveau is een extreem reinigbare, zeer schrobvaste, krijtmatte muurverf. Dit product blijft mat na schoonmaken en geeft geen glimplekken! De latex is te verkrijgen in 1, 2.5, 5 en 10 liter in basis WIT en heeft een zeer hoog rendement. 10 m2 per liter. De extreem reinigbare muurverf is speciaal voor binnen.

Daarbij hebben we ook nieuw in ons assortiment een dekkende muurprimer in dezelfde professionele kwaliteit! De voordelen van deze muurprimer zijn dat hij zorgt voor een betere hechting, vermindert de zuiging van de ondergrond, voorkomt doffe en glanzende plekken en is geschikt voor onder alle hoogwaardige muurverven. De muurprimer is goed binnen en buiten te gebruiken en verkrijgbaar in 2,5, 5 en 10 liter met een uitstekend rendement van ongeveer 12 m2 per liter.

Wilt u deze producten ook in uw zaak of wilt u meer informatie over deze beste latex van Nederland? Dat kan! Neem gerust contact met ons op!