Uitstekende kwaliteit | Scherp geprijsd | Producten van Nederlands fabricaat | Breed en nauwkeurig assortiment

CATEGORIEËN

Hartelijk welkom op de website van NIVEAU verf!

Online verf kopen: Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur je bestelling plaatst, heb je deze (indien voorradig) de volgende werkdag in huis. Oftewel: vandaag besteld, morgen in huis! Bovendien wordt een bestelling vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd. Zo is online verf bestellen niet alleen makkelijker maar ook snel.

De verven en toebehoren van NIVEAU worden gefabriceerd bij verschillende verffabrikanten in Nederland en Europa. De winkels die het NIVEAU concept voeren willen een eigen kwaliteits-merk om op deze manier onderscheidende producten te verkopen aan de consument of schilder.

Voordelen

  • Uitstekende kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Producten van Nederlands fabricaat
  • Dealers door heel Nederland
  • Breed en nauwkeurig assortiment

Bel mij

Voer uw telefoonnummer in en u wordt teruggebeld door één van onze collega's.
Dealer worden?

Maakt u ons dealer netwerk dekkend? Wordt dealer van NIVEAU. Ontdek de vele voordelen. Lees verder

Dealer zoeken?

Maak je keuze uit één van de fantastische producten van NIVEAU. Voer je postcode en in vind de dichtsbijzijnde dealer.

Stucco d'Or Concreto

Stucco d’Or Concreto

Wilt u graag de topproducten van Prinssen Stucco d’Or aanschaffen voor uw klus? Maak dan kennis met Verf van Niveau. Wij zijn uw online aanbieder van verf en verftoebehoren.

Wij hebben een ruim assortiment met producten van Prinssen Stucco d’Or. Wij verkopen bijvoorbeeld de Stucco d’Or Primo, Concreto, Velluto, Originale, Metallico en Calco. Ook hebben we de Stucco d’Or protecto 2k en 1k voorradig.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! Heeft u de juiste producten uitgekozen? Dan kunt u ze makkelijk en snel via onze webwinkel bestellen?

60

Vestigingen

De producten van NIVEAU zijn verkrijgbaar bij dealers door heel Nederland. Onze dealers voorzien u van het juiste advies in product en kleur zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt. Vindt nu uw dealer in de buurt!

433

Vakmensen

Vakmensen die werken met de professionele producten van NIVEAU. Via onze dealers kunt u met ze in contact komen om uw klus tot een succes te maken!

8.4

Klantenwaardering

De ZZP’ers en consumenten die de producten van NIVEAU gebruiken waarderen dit gemiddeld met een 8.4. Hier zijn wij enorm trots op!

150

Producten

NIVEAU verf heeft een breed, professioneel en nauwkeurig assortiment wat perfect op elkaar afgestemd is om ieder gewenste resultaat te bereiken.

Gerecyclede muurverf

Met de Gerecyclede muurverf van NIVEAU leveren we een product waarbij de verf wordt gemaakt met deels herwonnen grondstoffen uit restverf in combinatie met nieuwe grondstoffen. Het resultaat is een hoogwaardige, matte, superkwaliteit dekkende muurverf.

Gerecyclede ecologische verf