• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7

Vijf verrassende natuurtinten van 2021

Maak je een wandeling door de natuur, dan merk je al snel dat natuurlijke kleuren niet alleen mooi zijn maar ook een rustgevende uitstraling hebben. Daarom zie je ook steeds vaker een natuurtint terug in ons interieur. Vooral muurverf in natuurlijke of aardse kleuren is erg populair. Ben jij op zoek naar inspiratie om het interieur van jouw woning een natuurlijke uitstraling te geven? We helpen je graag op weg met vijf tips voor natuurlijke tinten die elk interieur een stijlvolle make-over geven.

1. Lichte neutrale natuurtint

Elk jaar wordt er een kleur muurverf uitgekozen tot ‘kleur van het jaar’. Voor 2021 is dat de een lichte, neutrale bruine natuurtint. Deze kleur staat voor eenvoud, rust en duurzaamheid. De kleur is makkelijk te combineren met andere natuurlijke tinten en laat daarnaast ook andere, fellere kleuren in jouw interieur beter uitkomen.

natuurtint-lichtbruin-verf-van-niveau

2. Natuurtint Mosgroen

Mosgroen geeft niet alleen een natuurlijke en warme sfeer in huis, het straalt ook luxe uit. Deze kleur heeft een rustgevende en verfrissende werking op je interieur. Je kunt mosgroen makkelijk combineren met andere, lichtere groentinten, maar ook andere kleuren, zoals verschillende varianten bruin of rood. Gebruik je in jouw interieur natuurlijke materialen, bijvoorbeeld houten meubels, dan maakt dit een ruimte nog warmer en gezelliger.

natuurtint-mosgroen-van-verf-van-niveau

3. Greige

Greige is een samenstelling van grijs en beige. Het geeft een warm en rustgevend effect, en is perfect te combineren met vrijwel alle woonstijlen. De uitstraling en het feit dat je deze kleur goed kunt combineren met veel andere kleuren, maakt greige erg populair. Het is zelfs een van de toppers in kleurtrends van dit jaar! Er zijn verschillende tinten greige, dus je kunt bijvoorbeeld voor meubels of accessoires een andere natuurtint kiezen dan op je muren. Wil je meer variatie? Greige is uitstekend te combineren met onder andere zwart, wit, donkerblauw, beige en taupe.

natuurtint-greige-2021-van-verf-van-niveau

4. Oceaanblauw

Ben je op zoek naar een kleur die vernieuwing en inspiratie geeft, dan is de kans groot dat oceaanblauw de kleur is die je zoekt. Volgens deskundigen is blauw een kleur die bijdraagt aan een betere focus en meer energie. Hoe dan ook, het is een natuurtint die een verfrissende, natuurlijke en levendige sfeer in huis brengt.

oceaan-blauw-2021-van-verf-van-niveau

5. Terracotta

Terracotta ken je natuurlijk als het al eeuwen populaire materiaal voor bijvoorbeeld bloempotten. Terracotta als kleur zou je oranjebruin kunnen noemen. Op de RAL-kleurenwaaier bijvoorbeeld, vind je terracotta zowel bij de oranje als bij de bruine kleuren. Terracotta staat bekend om de zowel nostalgische als tijdloze uitstraling. Een ander kenmerk is de landelijke, warme sfeer die deze kleur geeft. Dit is niet alles, we hebben ook de herfstkleuren van 2021 voor je op een rij gezet.
natuurtint-terracota-2021-verf-van-niveau

Populaire producten

 • Schuller Soft Pro Schuimroller

  Vanaf: 0.66 incl. BTW
  Nog geen reviews
  Artikel bekijken
 • Verniswas Mat van Polyvine

  Vanaf: 23.47 incl. BTW
  Nog geen reviews
  Artikel bekijken
 • Stucco d’Or Concreto – Betonlook verf

  Vanaf: 11.50 incl. BTW
  Nog geen reviews
  Artikel bekijken
 • Stucco d’Or Metallico – Metallic muurverf

  Vanaf: 9.50 incl. BTW
  Nog geen reviews
  Artikel bekijken