• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Over Verf van Niveau

Team Niveau: wees anders, wees exclusief!

Exclusief goede verfproducten verkopen tegen een exclusief goede prijs. Daar staan we bij Niveau Verf voor. We zetten ons elke dag in om onze klanten te voorzien van kwaliteitsproducten. Verfproducten voor thuis nodig? Dan ben je hier op de juiste plek. Wil je verfproducten aanschaffen voor jouw bedrijf of Niveau verf opnemen in jou assortiment in de winkel? Neem dan een kijkje op de zakelijke website.

Meer dan 20 jaar ervaring in verfproducten

Verfproducten verkopen: het kan beter én anders! Dat was gedachte bij de opstart van het merk Niveau. Daardoor biedt dit merk verfproducten die op Nederlandse bodem geproduceerd zijn (bij diverse Nederlandse fabrikanten), van exclusief goede kwaliteit zijn én tegen een eerlijke en scherpe prijs verkocht worden. Inmiddels vind je onze exclusieve verfproducten bij meer dan 60 verschillende verf- en behangspeciaalzaken in Nederland. Zij staan klaar om je te voorzien van uitstekend kleuradvies en helpen je met de juiste productkeuze.

Maak kennis met het team!

Team Niveau: een klein, hecht en gemotiveerd team! We staan klaar om je advies te geven en de juiste productkeuze te maken. Alle teamleden hebben al jaren ervaring met de verfbranche én de verfproducten van Niveau. Zo is Bart – als tweede generatie van Niveau Verf – opgegroeid tussen de verfproducten en is Wilco al meer dan 8 jaar werkzaam bij Niveau en 20 jaar actief in de branche. Daardoor geven zij je hoe dan ook een passend advies voor jouw woonsituatie. Twijfel dus niet om contact op te nemen met het team. Zij helpen je graag verder!

Vragen? Neem contact op!

Twijfel je over kleur, merk óf ben je op zoek naar een specifiek product? Neem direct contact op. Wij staan van maandag t/m vrijdag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bel naar 0343-703757 of app naar 06-82397242. Liever persoonlijk advies bij een lokale winkel opvragen? Bekijk hier de verkooppunten!