Verzendkosten en levertijd


Kwaliteit in product en logistiek
Verf van Niveau is van uitstekende kwaliteit. Die kwaliteitsverf moet ook in de beste conditie aankomen. U ontvangt de producten via Post.NL of Packs.
Niveau verf verzendt de bestelling in extra stevige verpakkingen om beschadiging bij transport uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelling in goede staat en op tijd wordt bezorgd.

Levertijden
Bijna alle producten die op onze website staan hebben wij op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 12:00 uur zijn gedaan en voldaan nog dezelfde dag versturen. Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd hier duidelijk bij vermeld. Mocht de levertijd per ongeluk langer zijn dan verwacht nemen wij contact met u op!

Bezorgopties
PostNL
: Bezorgen of Ophaalpunt 
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvangt u een bevestigingsmail met alle gegevens. Ook van Post.NL of Packs ontvangt u een mail met daarin een Track en Trace code.
Heeft u de bestelling op werkdagen vóór 12.00 uur geplaatst, dan ontvangt u de bestelling (mits voorradig) de volgende dag. Post.NL en Packs leveren de bestelling ook op zaterdag. LET OP: Bezorgingen naar de Waddeneilanden kunnen een vertraging opleveren.

Bezorgkosten voor bestellingen onder de € 50,00 
– Standaard levering PostNL dinsdag t/m zaterdag : € 6,95

Bezorgkosten voor bestellingen boven de € 50,00 
– Standaard levering PostNL dinsdag t/m zaterdag : Gratis

Bezorgen naar het buitenland
Voor bestellingen binnen Nederland gelden bovenstaande tarieven. Wilt u de bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact met ons op. De bezorgtarieven verschillen per land.


Niet thuis bij bezorgen
Als u de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee en kunt u middels een briefje in uw brievenbus tot 22.00 uur een nieuw bezorgmoment aangeven op de website van PostNL of Packs. Mocht u hiervoor niet in de gelegenheid zijn geweest, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Bent u op dat moment alsnog niet thuis, dan krijgt u opnieuw een brief in uw brievenbus met de vermelding dat u het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt alsnog binnen twee weken kunt ophalen.

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht het onverwachts niet zo zijn? Neem dan contact met ons op!