• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verzendkosten en levertijd

Kwaliteit in product en logistiek
Verf van Niveau is verf van uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteitsverf moet dan ook zorgvuldig bezorgd worden. Je ontvangt onze producten via Post.NL.
Verf van Niveau verzendt de bestelling in stevige verpakkingen om beschadiging bij transport uit te voorkomen. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelling netjes en op tijd geleverd wordt.

Levertijden
Bijna alle producten die op onze website staan hebben wij op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn gedaan nog dezelfde dag versturen. Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd hier duidelijk bij vermeld. Mocht de levertijd per ongeluk langer zijn dan verwacht nemen wij contact met je op!

Bezorgopties
PostNL
: Bezorgen
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvang je een bevestigingsmail met alle gegevens. Daarnaast ontvang je ook van Post.NL een mail met daarin een Track en Trace code. Heb je de bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur geplaatst, dan ontvang je de bestelling (mits voorradig, anders nemen we contact met u op) de volgende dag. PostNL levert de bestelling ook op zaterdag. LET OP: Bezorgingen naar de Waddeneilanden of België kunnen vertraging opleveren.

Bezorgkosten voor bestellingen onder de € 40,00 
– Standaard levering PostNL maandag t/m zaterdag (Packs ook op maandag): € 6,95

Bezorgkosten voor bestellingen boven de € 40,00 
– Standaard levering PostNL maandag t/m zaterdag (Packs ook op maandag): Gratis

Bezorgen naar het buitenland
Voor bestellingen naar België vragen wij een tarief van € 12,95 boven de € 60,- bezorgen wij gratis in België.  Wil je de bestelling naar een ander land laten versturen? Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op. De bezorgtarieven verschillen per land.

Niet thuis bij bezorgen
Als je de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee en kan je middels een briefje in je brievenbus tot 22.00 uur een nieuw bezorgmoment aangeven op de website van PostNL. Mocht je hiervoor niet in de gelegenheid zijn geweest, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Ben je op dat moment alsnog niet thuis, dan krijg je opnieuw een brief in je brievenbus met de vermelding dat je het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt alsnog binnen twee weken kunt ophalen.

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht het onverwachts niet zo zijn? Neem dan contact met ons op!