• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7

6 keer de herfst in huis halen

Met deze 6 kleuren haal je de herfst in huis. Samen met Amina hebben wij ontdekt wat de herfstkleuren van dit jaar zijn. Zij kan niet wachten om je er meer over te vertellen en neemt je dan ook graag mee.

bekijk-de-verfkleuren-van-de-herfst-2021

1. Zwart als herfstkleur

Op de foto lijkt het bruin, maar het gaat hier toch echt om de kleur zwart. Hoe donkerder de kleur, hoe stijlvoller. En als je het plafond mee schildert creëer je nog meer ruimte. Zwart staat voor warm, rustgevend, chic en klassiek. In combinatie met leer, warm-gouden accessoires en hout creëer je een geweldige herfstcombi. Amina neemt je mee hoe jij zwart het beste kunt toepassen in je interieur.

herfstkleur-zwart-van-verf-van-niveau

2. Betonlookgrijs

Vind je zwart toch iets te heftig, dan is betonlookgrijs een heel goed alternatief deze herfst. Ook dit jaar is betonlookgrijs helemaal hip. Je hoeft niet meteen een hele muur te schilderen. Je kunt het ook prima als accentkleur gebruiken in je interieur. Wil je een betonlook effect creëren in een andere kleur dan grijs, dit is ook mogelijk.

betonlookgrijs-is-een-van-de-herfstkleuren

3. Poederroze in het najaar

Het voelt als een hele overgang van donker naar licht, maar poederroze is één van de contrastkleuren die deze herfst favoriet is.  Deze herfstkleur doet het goed in een Bohemian, Scandinavische of moderne inrichting.

poederroze-is-een-zachte-herfstkleur-van-2021

4. Natuurlijke zandkleur

Een minimalistische kleur die een ruimte sfeervol en warm maakt. Dat wil je toch in de herfst? Lekker kneuterig onder een dekentje genieten van de rustige ruimte waar je deze zandkleur hebt toegepast. Zie jij jezelf al zitten?

natuurlijke-herfstkleur-zand

5. Military Green

Valt het je al op dat je deze kleuren van de herfst ook perfect samen te combineren zijn? Groen is een kleur die nooit gaat vervelen en laat military green voor deze herfst nou één van de verrassende kleuren zijn. Deze zachte groene herfsttint zorgt voor rust en harmonie. Military green gaat perfect samen met de poederroze kleur, zandkleur of met zwart.

military-green-is-de-herfstkleur-van-2021

6. Indigo blauw

Wij eindigen de kleurenlijst in stijl met een hele mooie en luxe donkere kleur: indigo blauw. Die zorgt voor een echte wow met goud. Deze kleur wordt veel toegepast in chique boetiek hotels en eclectische interieurs. Durf jij deze kleur van het najaar toe te passen in jou interieur?

verrassende-herfstkleur-indigoblauw

Populaire producten

 • Schuller Soft Pro Schuimroller

  Vanaf: 0.66 incl. BTW
  Nog geen reviews
  Artikel bekijken
 • Verniswas Mat van Polyvine

  Vanaf: 23.47 incl. BTW
  Nog geen reviews
  Artikel bekijken
 • Stucco d’Or Concreto – Betonlook verf

  Vanaf: 11.50 incl. BTW
  Nog geen reviews
  Artikel bekijken
 • Stucco d’Or Metallico – Metallic muurverf

  Vanaf: 9.50 incl. BTW
  Nog geen reviews
  Artikel bekijken