• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Betonlook verf

Zoekt u naar een betonlook verf om uw muren een stoere betonlook te geven? Bestel deze dan eenvoudig online bij Verf van Niveau! Wij hebben in ons assortiment diverse stoere betonkleuren tot uw beschikking. En maar liefst 200 kleuren betonlook mengverf. Zo vindt u gegarandeerd de look waar u naar op zoek was. Advies nodig? Bel gerust of kom langs in onze verfwinkel. We zien u graag verschijnen.

Stoere industriele look

Een karaktervolle muur met een industriële look creëert u eenvoudig zelf met betonlook verf. Het is zeer eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een prachtig betoneffect op de muren. Stoere betonkleuren zijn er genoeg, maarliefst 200 kleuren via ons mengsysteem!

Hoogwaardige betonlook verf

In onze webshop bestelt u betonlook verf van het merk Stucco d’Or. Dit is een hoogwaardige, decoratieve, matte verf die uitstekend dekt.Waarmee u met gemak een decoratief betoneffect op uw binnenmuren creëert. Kiezen voor Stucco d’Or betekent:

  • Zeer mat en decoratief betoneffect
  • Diverse stoere kleuren
  • Snel en eenvoudig aan te brengen

Aanbrengen betonlook verf

Betonlook verf brengt u aan op een vlakke, droge en schone ondergrond, zoals baksteen, gipsplaat, cement- en pleisterwerk, beton en bestaande verflagen. Vervolgens brengt u twee lagen aan. De eerste als dekkende onderlaag. De tweede om het gewenste betoneffect aan te brengen. Wacht met het aanbrengen van de tweede laag tot de eerste helemaal droog is.

Beschermingslaag aanbrengen

Om lang van uw betonlook muur te kunnen genieten, is het aan te raden de muur af te werken met Stucco d’Or Protecto 1K Mat voor een duurzame bescherming. Voor een natte ruimte zoals een badkamer, keuken of toilet raden wij Stucco d’Or Protecto 2K Mat aan.

Wat heeft u nog meer nodig?

Naast betonlook verf, heeft u nog een aantal zaken nodig om een beton effect op de muur te creëren. Dit zijn in ieder geval een verfroller of RVS Stucco spaan om een dekkende onderlaag aan te brengen. En een RVS Stucco spaan om het gewenste betoneffect te creëren. Deze zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u ook voor alle overige schildersmaterialen zoals verfbakken, schilderstape en rollers bij ons terecht.

Betonlook verf kopen? Bestel online.

Wilt u betonlook verf op de muur? U bestelt deze in de gewenste kleur samen met de overige schildersbenodigdheden en eventueel een beschermingslak via onze webshop. Langskomen in onze verfwinkel mag natuurlijk ook. Heeft u een vraag? Bel ons dan vrijblijvend via 033-285 37 70 of stuur een e-mail naar info@niveau-vbs.nl.