• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Maarsbergen

productoverzicht-example-afbeelding

Wij zijn twee zussen die samen met passie en enthousiasme de winkel runnen. Verf zit, naast altijd op onze handen, bijna letterlijk in ons bloed! We zijn er mee opgegroeid. Bij ons aan tafel ging het vroeger vaak over verf. Zo hielpen wij zelfs, onder kritische oog van onze vader, op jonge leeftijd al mee bij het schilderen van onze kamers en met het schilderwerk buitens huis. Met een vader die ruim 50 jaar in de verfbusiness zit en een moeder welke bijna 25 jaar geleden haar winkel ‘De Kleurenwaaier’ openden…kon dit ook niet anders.

logo 't verfhuis Frank Scheffer

De Kleurenwaaier

Woudenbergseweg 60
3953 MH Maarsbergen

0343-431896
wonen@dekleurenwaaier.nl
www.dekleurenwaaier.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 13:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag Gesloten

De verfwinkel in Maarsbergen

De verf voor uw woning in Maarsbergen vindt u bij ons? Onze verfwinkel verkoopt verf van Niveau, de beste kwaliteits verf. Ook verf kopen van Niveau? Wij bieden verschillende soorten verf aan. Bijvoorbeeld muurverf, grondverf of krijtverf. Daarnaast bieden wij u diverse soorten muurverf voor zowel binnen-als buitengebruik aan. Wilt u een goede basis voor uw ondergrond? Ga dan voor grondverf. In ons assortiment vindt u krijtverf voor muren, meubels en accessoires. Zowel consumenten als ZZP’ers zijn welkom bij onze verfwinkel in Maarsbergen en omgeving.

Muurverf binnen en buiten

Buiten of binnen verven in Maarsbergen? En wilt u een matte of glanzende verf? Onze verfwinkel heeft verschillende soorten muurverf . Wij hebben zowel muurverf voor binnen als voor buiten. Er zijn verschillende soort verf beschikbaar voor u. Het kiezen van de juiste verf hangt sterk af van het soort materiaal, de functie en de plek van het schilderwerk. Weet u niet zeker welke muurverf u het beste dient te gebruiken? Neem dan contact op met onze verfwinkel voor meer informatie en advies. Onze verfwinkel in Maarsbergen helpt u graag.

Grondverf voor het mooiste schilderwerk

Bent u voor uw woning in Maarsbergen op zoek naar goede grondverf? Onze verfwinkel biedt verschillende soorten grondverf aan. Deze verf wordt ook wel primer genoemd en zorgt voor een goede hechting. Dit is een basislaag die u aanbrengt voordat het echte schilderwerk begint. Welke grondverf is het meest geschikt? Dit is afhankelijk van de soort ondergrond die u wilt verven. U kiest bij onze verfwinkel uit verschillende soorten grondverf. Wij bieden u verf op waterbasis, terpentine basis of vullende grondverf.

Krijtverf

Geef uw interieur een mooie uitstraling met krijtverf. Met krijtverf geef je meubelen,wanden en accessoires een poedereffect. Het is eigenlijk een soort muurverf, met een mat effect. Wilt u een mooie matte finish? Dan is krijtverf een goede keuze. Wilt u krijtverf in diverse kleuren? Kies een kleur die bij uw woning in Maarsbergen past.

Contact met de verfwinkel in Maarsbergen en omgeving

Onze verfwinkel heeft een breed aanbod aan verschillende soorten verf. Wilt u als ZZP’er of consument informatie aanvragen over muurverf voor binnen of buiten? Of wilt u meer weten over krijtverf of grondverf? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op: 0343-431896 of mail naar wonen@dekleurenwaaier.nl. Wij zijn de verfwinkel voor u in Maarsbergen en omgeving.