• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Lochem

Met een stijlvol likje verf zorgt u voor de finishing touch  in ieder interieur . Laat u eens inspireren door de vele kleuren in ons uitgebreide verfassortiment!

Toonaangevende verfmerken
Onze sneldrogende verf biedt een uitstekende dekking en een optimale hechting. Bij Decokay zijn alle toonaangevende verfmerken verkrijgbaar waaronder NIVEAU verf!

Handige verftips
Decokay biedt graag meer dan alleen hoogstaande en duurzame verfproducten. Dankzij onze handige verftips en advies zorgt Decokay Gabriël in Lochem ervoor dat ze altijd het perfecte eindresultaat behalen.

Decokay Gabriel
Albert Hahnweg 45-47
7242 EA Lochem

(0573) 25 10 83
gabriel@decokay.nl
www.decokaygabriel.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Kies voor verf van NIVEAU in onze verfwinkel in Lochem

Bent u op zoek naar een verfwinkel in Lochem die kwalitatieve verf verkoopt? Breng dan een bezoekje aan Decokay Gabriel. Bij ons kunt u namelijk terecht voor verf van het bewezen merk NIVEAU. Voor elke opdracht hebben wij de juiste verf. Denk aan muurverf voor binnen en buiten, krijtverf en grondverf. Breng direct een bezoekje aan onze verfwinkel in Lochem!

Ontmoet uw specialist in muurverf voor binnen en buiten

Onze verfwinkel heeft zich gespecialiseerd in muurverf, grondverf en krijtverf. Zo helpen wij u graag aan precies die verf die u zoekt. Wij tonen u graag ons complete assortiment in onze ruime verfwinkel. Laat u geheel vrijblijvend inspireren door de vele mogelijkheden in soorten en kleuren. Voor welke soort of kleur u ook kiest, al onze sneldrogende verf biedt een uitstekende dekking en een optimale hechting. Naast onze verf van NIVEAU bieden we ook verf van andere toonaangevende merken aan.

Profiteer van onze verftips in Lochem

Een belangrijk punt waarin Decokay zich onderscheidt van andere verfwinkels, is dat wij u geheel gratis verftips geven. Wij zorgen er namelijk graag voor dat de nieuwe verf zorgt voor een stijlvolle finishing in uw interieur. Dit doen wij niet alleen door enkel hoogstaande en duurzame verfproducten aan te bieden in onze verfwinkel in Lochem, maar ook door u optimaal te begeleiden naar een perfect eindresultaat. Geef daarom uitvoerig aan onze gepassioneerde specialisten uw wensen en eisen door. Dan helpen zij u in no time aan de juiste verf, inclusief bijpassende verftips.

Ontdek ons aanbod in grondverf, muurverf en krijtverf

Weet u nog niet precies welk soort verf het meest geschikt is voor uw plan? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Kies bijvoorbeeld voor donkere krijtverf als u uw interieur een stoere uitstraling wilt geven. Krijtverf in een pastelkleur zorgt juist voor een zachte, doch moderne look. Onze muurverf is voor binnen en buiten geschikt. Hiermee kunt u dus vrijwel al uw klussen volbrengen. Vergeet ook niet de grondverf, die altijd voor een goede basis zorgt. Al deze verfsoorten vindt u in onze verfwinkel in Lochem.

Kom langs in onze verfwinkel in Lochem

Breng een bezoekje aan onze verfwinkel in Lochem als u interesse heeft in onze krijtverf, muurverf voor binnen, muurverf voor buiten of grondverf van NIVEAU of een ander merk. Wenst u een afspraak met onze specialisten te maken? Bel dan naar 0573-251083 of mail naar gabriel@decokay.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze verfwinkel in Lochem!