• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Opmeer

Als specialistische bouwmarkt zijn wij sinds 1962 actief in de regio Opmeer en omstreken.

Onze selectie kwalitatieve producten proberen we zo goed mogelijk te complimenteren met relevante ondersteunende diensten. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van diensten waar wij je wellicht mee kunnen helpen.

Enorm Groot
De Veken 9
1716 KE Opmeer

0226 351 624
enorm@enormgroot.nl
www.enormgroot.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Wij zijn uw verfwinkel in Opmeer

Bent u in Opmeer op zoek naar een verfwinkel die de kwalitatieve verf van Niveau verkoopt? Wij bieden u als verfwinkel krijtverf, muurverf en grondverf aan van dit merk. Ook hebben wij zowel muurverf voor binnen als buiten. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld onze krijtverf of grondverf? Onze krijtverf kan uw accessoires, muren of meubels van een mooi nieuw kleurtje voorzien. U kunt onze experts naar meer informatie hierover vragen. Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om te kiezen uit verf bij onze verfwinkel. Wat wenst u als ZZP’er of consument van onze verfwinkel in Opmeer?

Muurverf voor binnen en buiten

Heeft u in Opmeer muurverf voor binnen of buiten nodig? Wij bieden u als verfwinkel een keuze uit verschillende soorten muurverf voor buiten en binnen. Bezoek onze verfwinkel en bekijk welke muurverf voor buiten geschikt is voor u. Maar natuurlijk vindt u bij ons ook een grote keuze uit muurverf voor binnen. Wilt u meer weten over welke muurverf in uw situatie het meest geschikt is? Kom dan langs in onze verfwinkel en laat u adviseren over de juiste muurverf.

Op zoek naar grondverf?

Heeft u schilderwerken in Opmeer? Wij hebben in onze verfwinkel verschillende soorten grondverf voor u om uit te kiezen. Een andere benaming voor grondverf is ook wel primer. Als basislaag wordt dan ook in eerste instantie grondverf aangebracht. Hierna begint het daadwerkelijke schilderen. Heeft u vragen over welke grondverf voor u het meest geschikt is? Kom dan langs in onze verfwinkel om verschillende soorten grondverf te bekijken. Dan kunt u er te allen tijde vanuit gaan dat u de grondverf krijgt die u wenst.

In Opmeer op zoek naar krijtverf?

Wilt u uw woning een andere uitstraling geven? Wellicht is het dan een idee om hier krijtverf voor te gebruiken. Wenst u een poedereffect? Dan is krijtverf ideaal hiervoor. Ook kunt u krijtverf gebruiken als u een mat effect wilt. Kom in onze verfwinkel langs om de verschillende kleuren van krijtverf te bekijken en een keuze te maken. Onze medewerkers in onze verfwinkel in Opmeer helpen u graag.

Neem contact op met onze verfwinkel in Opmeer

Als consument of ZZP’er op zoek naar krijtverf, muurverf of grondverf? Onze verfwinkel heeft precies wat u zoekt. Overweegt u als verfwinkel om de kwalitatieve verf van Niveau te verkopen? Bel dan naar 0226-351624. Van dit telefoonnummer kunnen ook ZZP’ers en consumenten gebruik maken als zij vragen hebben. Een mail kunt u sturen naar enorm@enormgroot.nl. Onze verfwinkel in Opmeer heeft krijtverf, grondverf en muurverf.