• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Uden

Hartelijk welkom bij Geluk in een Potje, uw krijtverfspeciaalzaak en specialist op gebied van betonlook beton ciré microcement vloer- en wandafwerkingen. Naast de krijtverf en muurverf van de premium kwaliteitsmerken Annie Sloan en Vintro Luxury Paint leveren wij A-kwaliteit muurverf schrobklasse 1 en lakverf in bijna alle mogelijke kleuren. Denk hierbij ook aan de kleuren van Farrow & Ball, Little Greene en Pure & Original. Wij geven graag advies, in de winkel in Uden, telefonische of app. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wij nemen de tijd voor u en assisteren bij het maken van kleurkeuzes onder het genot van een kop koffie of thee.

Geluk in een Potje

Neringstraat Oost 9
5401 GM Uden

06-43267528
info@gelukineenpotje.nl
www.gelukineenpotje.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 – 17:00
Woensdag 11:00 – 17:00
Donderdag 11:00 – 17:00
Vrijdag 11:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Bezoek onze verfwinkel in Uden

Wilt u gaan schilderen in Uden en bent u op zoek naar de beste verf voor deze klus? Wanneer u kiest voor Verf van Niveau koopt u topkwaliteit verf in Uden. Deze blijft lang mooi en u zult daardoor veel plezier hebben van uw schilderwerk. We hebben in onze verfwinkel zowel goede verf als alle onmisbare schildersbenodigdheden. Breng daarom eens een bezoek aan onze verfwinkel in Uden voor Verf van Niveau.

Topkwaliteit verf voor elke schilderklus

Voor elke schilderklus vindt u Verf van Niveau in Uden. In onze verfwinkel hebben we namelijk een ruim assortiment. Of u nu uw woning, muren of meubilair wilt schilderen, u vindt bij ons altijd je juist kleur kwaliteitsverf die de bescherming biedt die u voor ogen heeft. Zowel van onze verf voor binnen als die van buiten heeft u nog lang plezier.

Voor Verf van Niveau kunt u in Uden terecht in onze verfwinkel. Daarnaast bieden wij nog vele andere verfproducten. Ook voor advies over schilderen, schildersproducten en Verf van Niveau kunt u bij onze verfwinkel in Uden terecht. Een greep uit ons assortiment:

 • super schrobvaste muurverf
 • elastische structuurverf
 • latex muurverf
 • spack- en plafondlatex
 • acryl latex

Duurzame Verf van Niveau

Vroeger was verf slecht voor het milieu. Gelukkig is dat tegenwoordig anders met Verf op Niveau. Duurzaamheid staat is voor ons dan ook heel belangrijk. Wist u dat verf te recyclen is? Onze milieuvriendelijke verf is gemaakt van gerecyclede grondstoffen uit restverf, gecombineerd met nieuwe, duurzame grondstoffen. Deze geeft niet alleen een mooi resultaat, maar is ook vriendelijk voor het milieu. Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs en vraag naar deze duurzame Verf van Niveau in onze verfwinkel in Uden.

Ruime keus aan schildersbenodigdheden

Voor elke schilderklus kunt u bij onze verfwinkel in Uden terecht. Met de juiste kwaliteitsverf en schildersbenodigdheden behaalt u het beste eindresultaat. Naast Verf van Niveau bieden wij ook diverse schuurmaterialen, verfbeugels en bakken, afdekfolies, schilderstape, reinigers, ontvetters en kwasten. Ook wanneer u meer informatie of advies nodig heeft over deze materialen of het gebruik hiervan, kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag, zodat u tot de juiste keuze komt voor uw schilderklus.

Neem contact op

Voor Verf van Niveau komt u naar onze verfwinkel in Uden. U vindt bij ons niet alleen kwaliteitsverf, maar ook alle schilders toebehoren. Wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan 033-285 37 70. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@niveau-vbs.nl.