• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Volendam

productoverzicht-example-afbeelding

Kees Tol Verf & Behang, gevestigd in Volendam, is de specialist op het gebied van interieur, behang, glas en verfbenodigdheden. In onze showroom vindt u een ruime keuze aan materialen en voorbeeld-cases. Kom eens langs, onze medewerkers helpen u graag verder! U vindt in onze showroom alle schildersbenodigdheden waaronder schildermateriaal en schilderskleding. U kunt ook verf bestellen in onze online verfwinkel.

logo-Kees Tol

Kees Tol verf & behang

Julianaweg 210
1131 DL Volendam

0299 364 904
info@keestolverfenbehang.nl
www.keestolverfenbehang.nl

Openingstijden

Maandag 05:30 – 18:00
Dinsdag 05:30 – 18:00
Woensdag 05:30 – 18:00
Donderdag 05:30 – 18:00
Vrijdag 05:30 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 15:00
Zondag Gesloten

Dé verfwinkel in Volendam

Wilt u verf van Niveau kopen bij een goede verfwinkel in Volendam? U kunt bij onze verfwinkel muurverf, grondverf en krijtverf bestellen van dit merk. Maar u verkrijgt bij ons ook uw muurverf voor binnen en buiten. Ook hebben wij grondverf voor een goede basis voor de ondergrond. Vraag ons naar de mogelijkheden van krijtverf voor uw muren, meubels en accessoires. Zoals u ziet bieden wij u met onze verfwinkel een ruime keuze als het op verf aankomt. Wat heeft u als ZZP’er of consument nodig van onze verfwinkel in Volendam?

Wij hebben muurverf voor binnen en buiten

Wilt u muurverf voor binnen of buiten aanschaffen in Volendam? Wij hebben als verfwinkel zowel muurverf voor buiten als voor binnen gebruik. Bezoek onze verfwinkel en maak een keuze uit onze muurverf voor buiten gebruik. Wilt u binnen gaan verven? Ook dan hebben wij een ruime keuze uit muurverf voor binnen schilderwerken. Wilt u meer weten over welke muurverf in uw situatie het best is? Laat u dan door onze specialisten adviseren welke muurverf voor u in Volendam het meest geschikt is.

Op zoek naar grondverf?

In Volendam op zoek naar grondverf? Wij bieden u in onze verfwinkel een zeer ruime keuze qua grondverf. Een andere naam voor deze verf is primer en draagt bij aan een goede hechting. U brengt als basislaag deze grondverf aan voordat het echte schilderen begint. Laat u dan ook door onze experts adviseren over welke grondverf u het best kunt gebruiken. Wij tonen u graag in onze verfwinkel ons assortiment in grondverf. Zo krijgt u precies die grondverf die perfect is voor uw schilderwerken.

Krijtverf nodig in Volendam?

Wilt u een nieuwe kleur in uw woning? Heeft u dan al eens gedacht om krijtverf hiervoor te gebruiken? Krijtverf zorgt voor een mooi poedereffect. Maar ook zorgt krijtverf voor een mat effect. Dit is dan ook ideaal als u een matte finish wenst. Wij bieden u tevens een ruime keuze uit verschillende kleuren qua krijtverf. Bezoek onze verfwinkel zodat wij u de verschillende soorten krijtverf kunnen laten zien.

Contact met uw verfwinkel in Volendam

Wij bieden voor ZZP’ers en consumenten een ruime keuze qua grondverf, muurverf en krijtverf. Bel voor meer informatie over onze verfwinkel naar 0299 364 904. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@keestolverfenbehang.nl. Wij hebben voor u in Volendam als verfwinkel de grondverf, muurverf en krijtverf die u zoekt.