• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Amersfoort (Hoogland)

productoverzicht-example-afbeelding

Het Keizer, Kijk op Kleur winkelassortiment bestaat uit hoogwaardige producten speciaal gericht op behang, raamdecoratie, glas, verf en gereedschappen die u nodig heeft om de juiste sfeer in – en om uw woning of onderneming te creëren. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van Keizer, Kijk op Kleur. De medewerkers Daniël van Groenestein, Richard van Bekkum en Willem Druijff zijn u graag van dienst!

Door onze specifieke kennis van onze hoogwaardige producten is Keizer, Kijk op Kleur in Hoogland uitstekend in staat om elke gewenste verfkleur op maat voor u te maken. Naast de reguliere verfmerken verkoopt Keizer, Kijk op Kleur ook andere verfmerken met specifieke producteigenschappen die u vaak nog beter kunt gebruiken voor een perfect eindresultaat.

Keizer, Kijk op Kleur

Kerklaan 12
3828 EB Hoogland

(033) 480 14 89
info@kijkopkleur.com
www.kijkopkleur.com

Openingstijden

Maandag 07:30 – 18:00
Dinsdag 07:30 – 18:00
Woensdag 07:30 – 18:00
Donderdag 07:30 – 18:00
Vrijdag 07:30 – 18:00
Zaterdag 07:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Verfwinkel in Amersfoort

Bent u op zoek naar een verfwinkel in Amersfoort die verf van Niveau verkoopt? Onze winkel verkoopt grondverf, muurverf en krijtverf van dit merk. Wij verkopen ook muurverf voor binnen en buiten. Heeft u een goede basis nodig voor de ondergrond? Wij hebben hiervoor de perfecte grondverf. Ook bestelt u bij ons krijtverf voor uw meubels, muren en accessoires. Zo ziet u, bij onze winkel heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten verf. Welke verf heeft u als consument of ZZP’er nodig van onze verfwinkel in Amersfoort?

Onze muurverf voor binnen en buiten

Heeft u in Amersfoort muurverf voor binnen of buiten nodig? Onze verfwinkel heeft zowel muurverf voor binnen als buiten in het assortiment. Wij hebben voor uw schilderwerken de perfecte muurverf voor binnen. Wilt u buiten gaan verven? Gebruik dan onze muurverf voor buiten. Weet u niet welke muurverf u het beste kunt gebruiken? Vraag onze specialisten om advies over welke muurverf u het beste kunt gebruiken in uw situatie.

Grondverf nodig?

Heeft u in Amersfoort grondverf nodig voor uw schilderwerken? Bij onze verfwinkel schaft u verschillende soorten grondverf aan. Grondverf wordt ook wel primer genoemd en deze verf draagt bij aan een goede hechting. Deze brengt u aan als basislaag, voor het daadwerkelijke schilderen begint. Laat u door onze experts adviseren over welke grondverf in uw situatie geschikt is. In onze verfwinkel bieden wij u de keuze uit verschillende soorten grondverf.

Krijtverf nodig in Amersfoort?

Krijtverf kan uw woning doen opleven. Krijtverf is dan ook ideaal om onder andere wanden en meubelen een poedereffect te geven. Krijtverf zorgt voor een mat effect en is dus ideaal als u een matte finish wenst. De krijtverf die wij aanbieden is ook beschikbaar in verschillende kleuren. Kom langs in de verfwinkel in Amersfoorten kies de mooiste krijtverf uit.

Contact met uw verfwinkel in Amersfoort

U merkt waarschijnlijk al dat wij een ruime keuze bieden voor ZZP’ers en consumenten uit muurverf, krijtverf en grondverf. Wilt u bij onze winkel de verf van Niveau aanschaffen? Dit is mogelijk! Voor meer informatie neemt u contact op met (033) 480 14 89. Wij hebben als verfwinkel de muurverf, krijtverf en grondverf die u nodig heeft in Amersfoort.