• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Eindhoven

Kleurmijninterieur is de grootste woonbeleving in behang en raamdecoratie. Kom naar onze showroom voor gratis advies door stylisten. Ook geven we advies aan huis in de regio Eindhoven.

woonwinkel behang en raamdecoratie

Kleurmijninterieur.nl

Woonboulevard De Kade 340, Kanaaldijk-Noord 13
5613 DH Eindhoven

040 2468417
www.kleurmijninterieur.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 13:00 – 17:00

Uw verfwinkel specialist in Eindhoven en omgeving?

Bent u op zoek naar een verfwinkel in Eindhoven of omgeving? Verf van Niveau is uw partner voor de beste kwaliteit verf. Kom als ZZP’er of particulier uw gewenste verf kopen. U vindt bij ons diverse soorten verf zoals, grondverf, muurverf of krijtverf. Wat u ook gaat verven en waar u ook gaat verven, wij bieden u zowel muurverf binnen als muurverf buiten. Wilt u graag weten welk type verf voor welk materiaal en product het beste is? Dan geven onze medewerkers u graag advies in onze verfwinkel in Eindhoven en omgeving.

Muurverf binnen en buiten voor in Eindhoven

Gaat u binnenkort de schuur in uw tuin verven of de muren in uw woonkamer? Of u nu buiten of binnen gaat verven. Bij ons heeft u keuze uit muurverf binnen als muurverf buiten. Voor muren die intensief worden gebruikt kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ED Acryl Latex. Deze superdekkende verf is speciaal voor binnen bedoeld. Bent u specifiek op zoek naar muurverf buiten? Kies dan voor de Niveau Speciale latex. Deze muurverf buiten is zeer goed dekkend en geschikt voor vochtige ruimtes en buiten. Heeft u interesse in ons aanbod muurverf van Niveau? Neem dan contact met ons op.

Grondverf: de basis voor elke verfklus

Zoekt u als consument of ZZP’er een goede grondverf in Eindhoven? Onze verfwinkel heeft een breed aanbod in diverse soorten grondverf. Deze soort verf dient als basislaag voor het echte schilderwerk. Dit zorgt voor een goede hechting en het mooiste resultaat. Welk type grondverf u precies nodig heeft, hangt af van het soort materiaal, de functie en de plek van het schilderwerk. Wilt u er zeker van zijn dat u de beste verf voor uw schilderwerk aanschaft? Vraag onze specialisten in Eindhoven gerust om advies.

Geef uw interieur een mooie uitstraling met krijtverf

Geef uw meubels in uw woning in Eindhoven een mooie uitstraling met krijtverf. Dit type verf geeft uw wanden, meubels en accessoires een matte en unieke uitstraling. Wat dacht u van Krijtverf Authentic? Deze is verkrijgbaar in 12 matte kleuren. Ideaal om uw meubels of muren weer een nieuw look te geven. Kies ook voor deze veelzijdige verf, kies de gewenste kleur en geef uw huis of bedrijf weer een nieuwe uitstraling.

Interesse in onze verf? Kom naar onze verfwinkel in Eindhoven

Maak kennis met de goede en kwalitatieve verf van verf van Niveau. Meer weten of vragen over muurverf binnen of buiten? Bel ons dan nu op 040 2468417, of vul ons online contactformulier in. Wenst u advies voor welke soort muurverf of grondverf het beste is voor uw verfklus? Onze medewerkers zijn u graag van dienst in onze verfwinkel in Eindhoven en omgeving.