• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Beek-Ubbergen

Marius DHZ Markt

Onze sfeervolle winkel is compleet en biedt alles op het gebied van doe-het-zelf, tuin en dier. Wij zijn aangesloten bij “Uw Groene Vakwinkel”. Door de grootschalige inkoop van alle 168 groene vakwinkels kunnen we u het gehele jaar door scherpe prijzen aanbieden.

Het geven van een vrijblijvend advies, alsmede een bezorgdienst, behoren als vanzelfsprekend tot de service die we onze klanten bieden. U wordt vriendelijk en deskundig geholpen door de eigenaar zelf of één van z’n naaste medewerkers.

Marius, voor elke doe-het-zelf klus

Home

Marius DHZ Markt

Schellingshof 2
6573 DK Beek-Ubbergen

024-6841656
info@mariusdhzmarkt.nl
www.mariusdhzmarkt.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Diverse soorten verf in onze verfwinkel in Beek-Ubbergen

Wilt u de muren van uw woning of bedrijf in Beek-Ubbergen van een nieuwe kleur voorzien? Onze verfwinkel Verf van Niveau is uw adres voor verschillende verfsoorten voor elke klus. Of u nu op zoek bent naar verf voor binnen of buiten, wij bieden u die kwalitatieve
muurverf voor binnen en buiten, grondverf en krijtverf. Heeft u advies nodig over welke grondverf of muurverf voor buiten het beste past bij uw woning? Maak kennis met onze verfwinkel in Beek-Ubbergen. Onze vakkundige specialisten adviseren u graag!

Welke muurverf voor binnen en buiten heeft u nodig?

Gaat uw de muren van uw woning binnen of buiten verven? Of heeft u verf nodig de schuur in uw tuin? In onze verfwinkel verkopen wij meerdere soorten en huis zowel van binnen als van buiten schilderen? Wij verkopen meerdere soorten muurverf voor binnen en buiten. Voor vochtige buitengevels, plafonds of ruimtes is Speciale Buitenlatex Mat bijvoorbeeld ideaal. Het beschermd uw muren uitstekend tegen vuil en vlekken. Bent u specifiek op zoek naar muurverf voor binnen? De Niveau Transparante Muurvernis is hiervoor zeer geschikt. Voor meer informatie of advies verwelkomen wij u graag in onze verfwinkel in Beek-Ubbergen.

Grondverf voor elke verfklus

Om uw muren of meubels te beschermen is grondverf bij welke verfklus dan ook, erg belangrijk. Dit zorgt voor een goede basislaag van elke materiaal om uiteindelijk het mooiste resultaat te creëren en behouden. In onze verfwinkel heeft u keuze uit allerlei soorten grondverf, zowel op waterbasis als de synthetische varianten. Ook verkrijgbaar in diverse merken en kleuren. Denk aan het Aqua Natura en kleuren als crème, taupe, Mint en Rose. Welk grondverf kiest u voor verfklus in Beek-Ubbergen?

Geef de meubels in Beek-Ubbergen een mooi effect met krijtverf

Wilt u uw meubels een authentieke look geven? Dan moet u eens krijtverf van Niveau gebruiken. In onze verfwinkel verkopen wij 12 verschillende kleuren krijtverf, bijvoorbeeld Mint, Rose en Taupe. Weet u niet welk type verf het meest geschikt is voor uw meubels, wanden of accessoires? In onze verfwinkel in Beek-Ubbergen geven wij u graag advies.

Vragen of advies nodig? Bel of mail onze verfwinkel in Beek-Ubbergen

Heeft u interesse in muurverf voor binnen en buiten? Of wilt u meer weten over onze grondverf of muurverf? Bel voor vragen en advies naar 024-6841656. Mailt u liever? Stuur dan een email naar info@mariusdhzmarkt.nl. Welke verf heeft u nodig? Kom snel langs en laat u adviseren in onze verfwinkel in Beek-Ubbergen.