• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Vroomshoop

Schildersbedrijf Henk Oelen begon 1 april 2002 als eenmansbedrijf. Een grote uitbreiding vond plaats toen daar vanaf 1 januari 2006 een speciaalzaak voor verf, glas en behang bij kwam. Deze was tot heden gevestigd aan de Noorderweg 29 te Vroomshoop.

Vanaf april 2021 heeft deze zaak haar deuren geopend aan de Hammerstraat in Vroomshoop, middenin het Winkelhart van Twenterand. De ruime opzet van de nieuwe winkel biedt het echtpaar Oelen meer gelegenheid het assortiment drastisch te vergroten en is er op het gebied van behang en woonaccessoires flink uitgebreid.

Schildersbedrijf Oelen is al jaren een vertrouwd gezicht in Vroomshoop en omstreken en met name de leden en fans van de Vroomshoopse Boys kennen Henk ook als zeer betrokken vrijwilliger.

Schildersbedrijf Oelen
Hammerstraat 8
7681 DC Vroomshoop

0546 – 64 56 99
schildersbedrijf-oelen.nl

Openingstijden

Maandag 13:30 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Bezoek onze verfwinkel in Vroomshoop

Heeft u een schilderklus op stapel staan en wilt u daarvoor in Vroomshoop de beste kwaliteit verf gebruiken? Bij Niveau in Vroomshoop bent u aan het juiste adres voor – uiteraard – onze topkwaliteit verf van Niveau, maar ook voor alle onmisbare schildersbenodigdheden. Verf van Niveau koopt u eenvoudig in Vroomshoop in ons verkooppunt in die plaats. Maar u kunt daarvoor ook terecht in één van onze andere Niveau verkooppunten in heel Nederland. Besteedt uw geld niet aan goedkope verf van inferieure kwaliteit, maar gebruik verf van de beste schilderskwaliteit om te genieten van een mooi en langdurig resultaat van uw schilderwerk. Bezoek dus ons verkooppunt in, of in de buurt van, Vroomshoop. Meer over onze service leest u hieronder.

Topkwaliteit verf voor een topkwaliteit schilderklus

Voor elke schilderklus die u gaat doen, vindt u bij Niveau in Vroomshoop een ruime keuze aan materialen in ons assortiment. Voor uw woning, muren en/of meubilair vindt u bij ons gegarandeerd de juiste kleur verf die juiste bescherming biedt. Zowel binnen als buiten. Kies dus voor de verf van Niveau die langer meegaat dan alle – zogenaamd – goedkope varianten. Wat iedereen weet: goedkoop is duurkoop! Verf van Niveau is in Vroomshoop verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur.

Bij Niveau in Vroomshoop kunt u, naast verf, ook terecht voor ruim 150 andere verfproducten, zoals:

 • super schrobvaste muurverf
 • elastische structuurverf
 • latex muurverf
 • spack- en plafondlatex
 • acryl latex

Ook voor advies over schilderen, schildersproducten en onze eigen Niveau verf kunt u uiteraard in ons verkooppunt in Vroomshoop terecht.

Oog voor duurzaamheid

Bij Niveau in Vroomshoop weten we dat verf en milieu in vroeger tijden geen goed huwelijk was. Gelukkig zijn de tijden veranderd en gaat dat nu prima samen. Duurzaamheid staat bij ons dan ook op de eerste plaats! Wat dacht u bijvoorbeeld van onze gloednieuwe milieuvriendelijke verf in de vorm van gerecyclede muurverf? Dat is verf gemaakt van gerecyclede grondstoffen uit restverf in combinatie met nieuwe, duurzame grondstoffen. Deze verf is, net als alle andere en betere verfsoorten, bij ons verkrijgbaar. Deze verf geeft altijd een milieuvriendelijk en mooi resultaat!

Vele schildersbenodigdheden

Gebruik van de juiste schildermaterialen levert altijd het beste eindresultaat op. Dat geldt voor zowel de verf als voor de schildersbenodigdheden. Voor alles wat u nodig heeft voor uw schilderklus kunt u bij Niveau in Vroomshoop terecht. Zo hebben wij diverse schuurmaterialen, verfbeugels en bakken, schilderstape en afdekfolies, reinigers, ontvetters en kwasten. Heeft u meer informatie of advies nodig over het gebruik van deze materialen? Laat het ons gerust weten. We adviseren u graag bij het maken van een passende keuze.

Neem contact met ons op

Niveau in Vroomshoop is hét adres voor al uw verf en schilderstoebehoren. Wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan 033-285 37 70. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@niveau-vbs.nl.