• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel ‘s-Heerenberg

productoverzicht-example-afbeelding

Over R. ERDHUIZEN

Als verfspecialist adviseren wij al onze klanten op het gebied van verf. Zowel in kwaliteitsverschillen als de invloed van kleur in en op uw huis, ideale kleurcombinaties, toepassingen voor buitenschilderwerk, decoratief gebruik én non-paints. Ons motto is “goed gereedschap is het halve werk”.

Met advies en tips van de vakman/vrouw wordt u schilderwerk optimaal zodat u er nog jarenlang plezier van heeft.

logo Van Voorst

R. Erdhuizen

Oude Doetinchemseweg 37a
7041 DB ‘s-Heerenberg

(0314) 66 14 91
www.erdhuizen.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 12:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 16:00
Zondag Gesloten

Onze verfwinkel in ‘s-Heerenberg verkoopt verf van Niveau

Wij kunnen met recht zeggen dat wij verf van Niveau verkopen, ook als we ‘niveau’ niet met een hoofdletter schrijven. Onze verf is namelijk geschikt voor professionals én hobbyschilders. Dus heeft u binnenkort een verfklus en bent u nog op zoek naar een goede verfwinkel in ‘s-Heerenberg? Kom dan gauw eens bij ons langs. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten, bijvoorbeeld muurverf, krijtverf en grondverf. Kunt u wat advies gebruiken over welk product u het beste kunt gebruiken in uw situatie? Onze medewerkers kunnen u overal mee helpen!

Wij verkopen muurverf voor binnen en buiten

Gaat u nogal wat muren schilderen, zowel binnen en buiten? Onze winkel in ‘s-Heerenberg verkoopt allerlei soorten muurverf voor binnen en buiten. We verkopen bijvoorbeeld Transparante Muurvernis, een muurverf voor binnen die uw muren uitstekend beschermt tegen vlekken en vuil en vergeling tegengaat. Verder hebben we ook een muurverf die Speciale Buitenlatex Mat heet. Deze is ideaal voor plafonds, buitengevels of vochtige ruimtes. Dus kom gauw bij ons langs in ‘s-Heerenberg voor een goede muurverf!

Onze verfwinkel in ‘s-Heerenberg verkoopt de beste grondverf

Elke schilderklus begint met de juiste grondverf of primer. Als u niet de juiste grondverf kiest, kan alles mislukken. Gelukkig verkopen wij allerlei soorten van dit product in onze verfwinkel, en kunnen wij u ook nog eens helpen bij het uitzoeken. Dus twijfelt u welke grondverf u moet gebruiken? Of bent u voor uw nieuwste klus in ‘s-Heerenberg op zoek naar een speciale primer? Onze winkel verkoopt allerlei soorten verf, zowel synthetische varianten als soorten op waterbasis. We verkopen zelfs een multi-primer die binnen én buiten kan worden gebruikt. Dus voor iedere schilder wat wils!

Tijd voor een nieuw kleurtje? Wij verkopen krijtverf

Wilt u wel eens een ander soort verf gebruiken? In ‘s-Heerenberg verkopen wij ook krijtverf van Niveau. Uitermate geschikt voor meubels en muren die een make-over kunnen gebruiken. Dit is een matte verf die beschikbaar is in 12 kleuren. Dus kan uw ladenkast wel een nieuw kleurtje gebruiken? Wie weet is Ocher dan wel een mooie tint, of Taupe. Kom snel langs in onze verfwinkel en maak uw keus!

Heeft u nog vragen? Bel dan naar onze winkel in ‘s-Heerenberg

Wilt u van tevoren even contact met ons opnemen? Bijvoorbeeld over een bepaalde muurverf of grondverf? Bel ons dan op 0314-661491. Heeft u echter uw keus al gemaakt? Kom dan snel naar onze verfwinkel in ‘s-Heerenberg!