• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Leiden

productoverzicht-example-afbeelding

U heeft uw droomhuis gevonden en bent nu toe aan de leukste stap: het inrichten. Gordijnen, vloeren, verf, behang en zonwering: er zijn ontelbaar veel aanbieders te vinden. Maak het uzelf liever gemakkelijk, en kom langs bij ’t Verfhuis Frank Scheffer op Herenstraat 96 in Leiden. Hier vindt u alles op het gebied van woninginrichting onder 1 dak.

Sinds 1957 is ’t Verfhuis Frank Scheffer de woningspecialist in Leiden. We bieden een ruim assortiment om uw hele woning van boven tot beneden compleet in te richten.

logo 't verfhuis Frank Scheffer

’t Verfhuis Frank Scheffer

Herenstraat 96
2313 AM Leiden

071 51 331 50
info@verfhuis.nl
www.verfhuis.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Dé verfwinkel die u zoekt in Leiden

Op zoek naar een verfwinkel in Leiden die verf van Niveau verkoopt? Onze verfwinkel verkoopt van dit merk grondverf, muurverf en krijtverf. Maar ook als u op zoek bent naar muurverf voor binnen en buiten kunt u bij ons terecht. En de grondverf die wij verkopen is van de hoogste kwaliteit. Wilt u meer weten over wat onze krijtverf kan doen met uw accessoires, muren of meubels? Wij geven u hier graag meer informatie over. U merkt het waarschijnlijk al, als verfwinkel bieden wij u een ruime keuze. Wat zijn uw wensen als consument of ZZP’er van onze verfwinkel in Leiden?

Zowel muurverf voor binnen als buiten

Bent u in Leiden op zoek naar muurverf voor buiten of binnen? Bij onze verfwinkel vindt u zowel muurverf voor buiten als binnen. Kom langs in de winkel en zie welke keuze wij u bieden voor muurverf voor buiten gebruik. Ook bieden wij u een ruime keuze uit muurverf voor uw binnen schilderwerken. Heeft u vragen over welke muurverf u het beste kunt gebruiken? Kom dan langs bij ons voor advies over uw muurverf die u wilt gebruiken in Leiden.

Grondverf nodig?

Heeft u in Leiden grondverf nodig? In onze verfwinkel hebben wij verschillende soorten grondverf voor u. Deze grondverf wordt ook wel primer genoemd en zorgt voor een goede hechting. Deze grondverf wordt dan ook als basislaag aangebracht voordat het daadwerkelijke schilderen begint. Voor vragen over welke grondverf u het best kunt gebruiken, mag u te allen tijde onze experts om advies vragen. Zo kunnen wij u in onze verfwinkel verschillende voorbeelden laten zien van grondverf. Zo krijgt u precies die grondverf die u nodig heeft.

Heeft u in Leiden krijtverf nodig?

Een nieuw kleurtje in uw woning? Misschien is het dan een idee om hiervoor krijtverf te gebruiken. Als u namelijk een poedereffect wilt, is krijtverf hiervoor zeer geschikt. Nog een eigenschap van krijtverf is dat dit voor een mat effect zorgt. U vindt bij onze verfwinkel tevens veel verschillende kleuren qua krijtverf. Wilt u de verschillende soorten krijtverf zien? Bezoek dan onze verfwinkel.

Contact met ons in Leiden

Voor ZZP’ers en consumenten bieden wij u de keuze uit verschillende soorten grondverf, muurverf en krijtverf. Meer weten over onze verfwinkel? Neem dan contact op door te bellen naar 071 51 331 50. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@verfhuis.nl. U vindt bij onze verfwinkel in Leiden muurverf, krijtverf en grondverf.