• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Rotterdam

productoverzicht-example-afbeelding

TheRoundSquare.com is een zaak gericht op kleur in het interieur.
Ons assortiment bestaat uit diverse gerenommeerde verf-, behang- en stoffenleveranciers uit Europa.

Wij zijn officieel dealer voor Rotterdam en omstreken voor de volgende merken: Cole & Son, Élitis, Farrow & Ball, Little Greene, Niveau verf, Timorous Beasties en bieden van deze merken het complete assortiment aan.

Daarnaast zijn wij van zowel Arte, Design of the times, Dutch Wall Coverings, Sanderson , Zoffany, Harlequin en Morris & Co, Scion, Anthology en Timorous Beasties de preferred supplier voor Rotterdam, en leveren wij u het complete assortiment in behang en stoffen.

logo Van Voorst

TheRoundSquare.com

Goudsesingel 58
3011 KD Rotterdam

010-3416069
info@theroundsquare.com
www.theroundsquare.com

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Onze winkel in Rotterdam verkoopt verf van Niveau

Gaat u binnenkort beginnen met een verfklus en bent u hard op zoek naar een goede verfwinkel in Rotterdam? Dan moet u eens bij TheRoundSquare.com langskomen. Wij kunnen met recht zeggen dat wij verf van Niveau verkopen. Deze verf is namelijk geschikt voor professionals én hobbyschilders. Van dit merk verkopen wij o.a. grondverf, krijtverf en muurverf. Twijfelt u welke verf u het beste kunt gebruiken? Onze medewerkers helpen u graag met kiezen!

Wij verkopen de beste muurverf voor binnen en buiten

Gaat u zowel binnen als buiten de muren schilderen? Wij verkopen allerlei soorten muurverf voor binnen en buiten in Rotterdam. We hebben bijvoorbeeld Speciale Buitenlatex Mat, een muurverf die ideaal is voor buitengevels, vochtige ruimtes of plafonds. Of wat dacht u van Transparante Muurvernis? Dit is een muurverf voor binnen die uw muren heel goed beschermt tegen vuil en vlekken. Benieuwd wat we nog meer hebben in onze verfwinkel? Kom dan eens bij ons langs!

Onze verfwinkel in Rotterdam verkoopt veel soorten grondverf

Weet u niet zeker welke grondverf u moet gebruiken als u buiten gaat schilderen? Of bent u voor een verfklus in Rotterdam op zoek naar een speciale primer? Dan moet u echt eens op bezoek komen in onze verfwinkel. Het is namelijk essentieel dat u de juiste grondverf gebruikt voor elke schilderklus. Als u daar een fout meemaakt, heeft u kans dat u weer helemaal opnieuw moet beginnen. Wij verkopen grondverf voor elke klus, van soorten op waterbasis to synthetische varianten. U kunt ook bij ons terecht voor een multi-primer die buiten én binnen kan worden gebruikt. Dus voor iedere schilder wat wils!

Tijd voor een andere soort verf? Wij verkopen krijtverf

Heeft u al eens gehoord van krijtverf? Onze verfwinkel in Rotterdam heeft 12 kleuren van deze soort verf op voorraad. Het is een ideale verf als u bijvoorbeeld een meubelstuk een make-over wilt geven. Bijvoorbeeld die oude dekenkist van uw opa. Misschien wordt hij wel heel modern van onze Krijtverf Authentic in de kleur Taupe. Of bent u meer een type voor Ocher? Kom gauw eens kijken in onze winkel in Rotterdam en maak uw keus!

Heeft u nog vragen? Bel of mail onze winkel in Rotterdam

Kunnen wij u nu al ergens mee helpen? Misschien heeft u een vraag over een bepaalde grondverf of muurverf van Niveau? Bel ons dan op 010-3416069. Mailt u liever? Stuur dan een email naar info@theroundsquare.com. Heeft u echter uw keus al gemaakt? Kom dan snel naar onze verfwinkel in Rotterdam!