• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Arnhem

Over Houthandel Bosveld

Al ruim 58 jaar een alom bekende houthandel in Arnhem en omgeving. De slogan “Hout bestellen?? Bosveld bellen!!”® groeide in die jaren uit van een welklinkende slogan tot een startactiviteit van menig klusser!

De familie Bosveld is daar natuurlijk best trots op! Dat blijkt ook uit het feit dat de derde generatie Bosveld inmiddels enthousiast meewerkt aan dit bekende familiebedrijf! Nu ook bereikbaar door middel van een website en een online webwinkel, waarin veel producten voor een goede klus verkrijgbaar zijn.

Houthandel Bosveld


Sonsbeeksingel 71 -72
6821 AB Arnhem

026 – 44 333 86
info@houthandelbosveld.nl
houthandelbosveld.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Kies voor verf van Niveau in Arnhem

Wilt u uw huis in Arnhem een goede opknapbeurt geven? Of bent u, als ZZP’er, nog steeds op zoek naar de juiste soort verf? Waar u ook een goede verf voor nodig heeft, het is het zeker waard om bij Houthandel Bosveld te komen kijken naar verf van Niveau. Deze verf is geschikt voor elke klusser en verkrijgbaar in veel kleuren en soorten. Zoek dus niet verder naar de beste muur- of grondverf, kom gauw langs bij onze verfwinkel in Arnhem!

Kies van begin tot eind voor kwaliteit in Arnhem

Niveau is een hoogwaardig, compleet merk en daarom werken schilders zo graag met dit merk. Dat betekent dat alle producten, van het schoonmaken en voorbereiden tot de laatste laag verf, u nooit in de steek zullen laten. Dus gaat u eindelijk die muur in uw huis in Arnhem schilderen? Probeer dan eens de producten van Niveau. Onze verfwinkel verkoopt o.a. verfafbijt, primer en grondverf. Kom dus gauw langs en kijk welke soort grondverf of primer het beste past bij uw klus!

Wij verkopen meerdere soorten muurverf

Alle voorbereidende producten al in huis, maar mist u nog een goede muurverf? Niveau heeft een uitgebreide selectie muurverf voor binnen en buiten. Bijvoorbeeld een ‘universele’ muurverf, geschikt voor heel veel oppervlakken en temperaturen, maar ook specialere soorten. Wat dacht u van van de Classic Prof, een witte muurverf voor binnen die extra dekkend is? Of de Spack- en Plafond Latex, ideaal voor sterk zuigende ondergronden? Kom dus gauw langs in Arnhem als u nog een hoogwaardige muurverf kunt gebruiken!

Geef uw huis een make-over met krijtverf

Voelt u het ook kriebelen, is uw huis in Arnhem hard toe aan een nieuw kleurtje? Een nieuwe look, wellicht? Misschien komt u al heel ver met een speciale verfsoort. Met sommige soorten kan je namelijk niet alleen muren verven, maar ook meubels. Dit geldt bijvoorbeeld voor de krijtverf van Niveau. Houthandel Bosveld verkoopt 12 verschillende kleuren Krijtverf Authentic, ideaal voor het opknappen van uw huis en meubels. En heeft u al gehoord van magneetverf? Erg leuk om zo heel makkelijk een notitiebord te maken.

Wees welkom in onze verfwinkel in Arnhem

Hebben wij u overtuigd en wilt u ook de grondverf, krijtverf of muurverf van Niveau gebruiken voor uw verfklussen? Bel ons dan nu op 026-4433386. Mailt u liever? Stuur dan een email naar infol@houthandelbosveld.nl. Kom gauw langs bij Houthandel Bosveld in Arnhem, wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste verf!