• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Brakel

Welkom op de site van Colors@Home Lindhout. Wij zijn dé interieurspecialist in Brakel en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van (onder andere) raamdecoratie, behang, vloeren, verf en gordijnen. Bekijk een uitgebreide omschrijving van onze producten op onze productpagina’s. Onze producten worden altijd op maat gemaakt en daarbij helpen we graag om ze thuis te monteren of leggen.

Colors@Home Lindhout

Burgemeester Posweg 19
5306 GA Brakel

0418 671 349
lindhout@colorsathome.nl
www.colorsathome-lindhout.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 16:30
Zondag Gesloten

Dé verfwinkel in Brakel

Zoekt u in Brakel een verfwinkel die in het assortiment de kwalitatieve verf van Niveau heeft? Bij ons vindt u onder andere grondverf, krijtverf en muurverf van dit merk. Ook hebben wij in ons assortiment muurverf voor buiten en binnen van dit merk. Heeft u vragen over krijtverf? De krijtverf die wij verkopen is van een hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat uw muren de kleur krijgen die u wenst. Wilt u meer weten over de producten die wij aanbieden? Onze werknemers voorzien u graag van meer informatie. Kom langs in de winkel en bekijk ons ruime assortiment. Wat zijn uw wensen als consument of ZZP’er van onze verfwinkel in Brakel.

De juiste muurverf voor binnen en buiten

Heeft u binnen of buiten schilderwerken in Brakel? Dan hebben wij de muurverf voor buiten en binnen die u zoekt. Breng een bezoekje aan onze verfwinkel en zie welke muurverf voor binnen en buiten wij allemaal in ons assortiment hebben. Laat u in de winkel ook adviseren door onze experts over welke muurverf in uw situatie het meest geschikt is. Dan weet u zeker dat u de juiste muurverf voor binnen of buiten krijgt in Brakel.

Kwaliteits grondverf

Heeft u schilderwerkzaamheden in Brakel? Zoek dan in onze verfwinkel de perfecte grondverf uit. Wij hebben een ruim assortiment als het op grondverf aankomt. Men gebruikt ook nog wel eens primer als naam voor grondverf. Voordat het schilderen begint, wordt grondverf als basislaag aangebracht. Als dit gedaan is, kan het daadwerkelijke schilderen beginnen. Heeft u vragen over hoe u grondverf moet toepassen? Stel deze dan aan onze medewerkers in de verfwinkel. Dan weet u zeker dat u grondverf op de juiste manier toepast.

Krijtverf nodig in Brakel?

Is het tijd voor een nieuwe kleur in huis? Is het dan wel eens in u opgekomen om hiervoor krijtverf te gebruiken? Dit is ideaal als u een poedereffect wilt bereiken. Als u een mat effect wenst, kan krijtverf hier ook voor zorgen. Wenst u meer te weten over de diverse kleuren krijtverf die wij verkopen? Laat u dan door onze experts in onze verfwinkel adviseren over de verschillende kleuren.

Contact vanuit Brakel met onze verfwinkel

Bent u als consument of ZZP’er op zoek naar krijtverf, muurverf of grondverf? Dan kunt u bij onze winkel terecht. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 0344 – 645 660. Krijtverf, grondverf of muurverf nodig? Bestel deze bij onze verfwinkel in Brakel.