• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Duiven

Jut & Jul Living Duiven


Elshofpassage 25
6921 BC Duiven

www.facebook.com/jutenjulliving/

Bezoek de verfwinkel in regio Duiven

Bent u in Duiven op zoek naar een adres voor echte kwaliteitsverf? Ga dan langs bij Jut & Living in Duiven. Niveau is een merk dat verf van schilderskwaliteit verkoopt aan consumenten en zzp’ers. De verf is te verkrijgen bij verkooppunten door heel Nederland, dus ook in regio Duiven. Welk type verf heeft u nodig voor uw klus? Niveau heeft onder andere binnenverf, muurverf, buitenverf en polyvine in het assortiment. Voor meer informatie over de producten leest u verder of gaat u langs bij het dichtstbijzijnde verkooppunt in de buurt van Duiven.

Muurverf voor binnen en buiten

Gaat u in Duiven met muurverf aan de slag? Kies dan voor de muurverf van Niveau. Niveau muurverf is zowel voor binnenklussen als voor buitenklussen verkrijgbaar. De muurverf is te koop in vrijwel elke gewenste kleur en hoeveelheid. Daarnaast hebben wij muurverf van verschillende kwaliteiten. U vindt bij ons onder meer classic prof latex muurverf, acryl latex, elastische structuurverf, extreem reinigbare muurverf, spack- en plafondlatex en super schrobvaste muurverf. Ook wanneer u de muren in uw badkamer of de schuur gaat schilderen, kunt u bij ons de juiste verf vinden. In ons assortiment hebben wij namelijk verf die speciaal bedoeld is voor vochtige ruimtes. Kom daarom langs bij het dichtstbijzijnde Niveau verkooppunt in regio Duiven.

Binnenverf en buitenverf

Gaat u binnen aan de slag met verven? Koop dan de gewenste Niveau binnenverf. Onze binnenverf is op te delen in twee categorieën, verf op terpentinebasis en verf op waterbasis. Vraag een specialist om hulp bij het kiezen van de juiste verf. Bespreek uw klus en kies een binnenverf die past bij uw situatie in Duiven. Heeft u buitenverf nodig? Ook dan kunt bij ons terecht. In ons assortiment vindt u onder andere lakverf, tuinbeits, tuinoplossingen, speciale UV beits halfglans en onze meesterklasse buitenverf.

Schildersbenodigdheden

Wilt u een optimaal resultaat verwezenlijken in Duiven? Dan heeft u naast verf ook schilderstoebehoren nodig. Niveau verkoopt gelukkig alles wat u nodig heeft. Wij hebben onder andere blokwitters, kwasten, kitspullen, muur- en lakrollers, plamuurmessen, reinigers, ontvetters, schilderstape, schuurmaterialen, verfbakken en stukadoor spanen. Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op of vraag de specialist bij het Niveau verkooppunt om hulp.

Bel voor meer informatie over onze verfwinkel

Ga langs bij Jut & Jul Living in Duiven en koop de gewenste verf en verftoebehoren. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen via 0343-703757. Mailen kan naar info@niveau-vbs.nl. Wij helpen u dan graag verder met uw klus in Duiven.