• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Geesteren

Onze sfeervolle lifestyle winkel is gevestigd in een oud schoolgebouwtje in Geesteren (Ov).

Bij VanEtje kun je terecht voor verschillende woonstijlen van landelijk tot industrieel. stoere woonaccessoires, meubels en andere lifestyle artikelen. Ook kun je terecht voor krijtverf en advies over het restylen van meubelen.

VanEtje

Dorpsstraat 19
7678 AT Geesteren

0546-760070
info@vanetje.nl
vanetje.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Categorieën

Bezoek verfwinkel VanEtje

Zoekt u in regio Geesteren een verfwinkel waar u terecht kunt voor topkwaliteit verf? Ga dan langs bij een verkooppunt van verf van Niveau: VanEtje! Niveau is een kwaliteitsmerk verf dat eind jaren ‘90 is ontstaan. Niveau verf is te verkrijgen in vrijwel alle soorten en kleuren. Van binnenverf en muurverf tot buitenverf en polyvine, Niveau heeft het allemaal. De producten van Niveau zijn te verkrijgen bij verkooppunten door heel Nederland. Ook bij de verfwinkel in regio Geesteren. Wilt u meer te weten komen over verf van Niveau? Neem dan contact met ons op of ga langs bij het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Muurverf voor binnen en buiten

Bent u in Geesteren op zoek naar een goede muurverf voor binnen of buiten? Dan vindt u het gewenste product zeker in het assortiment van Niveau. Onze muurverf is van uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in elke gewenste kleur en hoeveelheid. In ons assortiment vindt u onder andere classic prof latex muurverf, acryl latex, elastische structuurverf, extreem reinigbare muurverf, spack- en plafondlatex en super schrobvaste muurverf. Wij verkopen zelfs muurverf die ook in vochtige ruimtes kan worden toegepast. De gewenste muurverf vindt u bij het dichtstbijzijnde Niveau verkooppunt in regio Geesteren, maar kunt u ook gemakkelijk online in onze webshop bestellen.

Binnenverf en buitenverf

Voor een goede binnenverf kunt u ook aankloppen bij Niveau. U kunt kiezen uit een verf op terpentinebasis en een verf op waterbasis. Bespreek vooraf met een specialist in de verfwinkel welk type binnenverf het best bij uw klus in Geesteren past. Heeft u een kwalitatieve buitenverf nodig? Ook dan zit u goed bij Niveau. Wij verkopen verschillende soorten buitenverf zoals lakverf, tuinbeits, tuinoplossingen, speciale UV beits halfglans en onze meesterklasse buitenverf.

Schildersbenodigdheden

Om een optimaal resultaat te kunnen realiseren met uw verf in Geesteren, is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste schildersbenodigdheden. Gelukkig verkopen wij alle soorten materialen die u nodig heeft. Denk aan blokwitters, kwasten, kitspullen, muur- en lakrollers, plamuurmessen, reinigers, ontvetters, schilderstape, schuurmaterialen, verfbakken en stukadoor spanen.

Bel voor meer informatie over onze verfwinkel

Wilt u in Geesteren de kwaliteitsproducten van Niveau aanschaffen? Ga dan langs bij VanEtje in Geesteren. Voor vragen kunt u ook bellen naar 0546-760070 of mailen via info@vanetje.nl. Natuurlijk nodigen wij u ook van harte uit in de verfwinkel van VanEtje.