• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Gorinchem

U kunt bij Signatuur wonen ook terecht voor schilder en behangwerk. Ons schildersbedrijf bestaat uit twee meesterschilders, met jaren ervaring, die iedere klus binnen en buiten aan kunnen. Of u nu schilderwerk of behangwerk heeft onze meesterschilders zorgen voor een momumentaal resultaat.

Signatuur Wonen

Dr.H.B. Wiardi Beckmanplein 61
4207 NA Gorinchem

018 3510404
info@signatuurwonen.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Dé verfspecialist in Gorinchem

Verfwinkel Signatuur Wonen adviseert als verfspecialist al haar klanten op het gebied van verf. Hierbij kunt u denken aan de invloed van bepaalde kleuren op uw huis, mooie kleurcombinaties en toepassingen voor buitenschilderwerk. Door advies en tips van een verfspecialist wordt uw schilderwerk optimaal zodat u er jarenlang plezier in Gorinchem van beleeft. U kunt bij ons voor verschillende soorten verf terecht: grondverf, muurverf voor binnen en muurverf voor buiten en krijtverf. Hierdoor bieden wij voor elke situatie in Gorinchem een geschikte oplossing.

Muurverf van de beste kwaliteit in Gorinchem

Bij Verfwinkel Signatuur wonen heeft u oneindig veel mogelijkheden op het gebied van verf. Zoekt u geschikte muurverf? Wij hebben zowel muurverf voor buiten als muurverf voor binnen in ons assortiment. Wij adviseren u dan altijd om eerst een muurprimer te gebruiken. De muurprimer van Niveau is geschikt onder alle hoogwaardige muurverven en is daarnaast geschikt voor zowel binnen als buiten. Hierna kunt u de muurverf op uw muren in Gorinchem aanbrengen. Heeft u muurverf nodig voor een ruimte die intensief gebruikt wordt, zoals een badkamer of een keuken? Gebruik dan de ED Acryl Latex van Niveau. Deze verf is uitstekend geschikt voor het afwerken van ruimtes die intensief gebruikt worden.

Profiteer van onze voordelen in Gorinchem

Graag sommen wij de voordelen voor u op waar u van profiteert zodra u kiest voor onze verfwinkel:

– A-kwaliteit producten
– De scherpste prijzen
– Producten van Nederlands fabricaat
– Een breed en nauwkeurig assortiment
– Dealers door heel Nederland

Een van de problemen die wij vaak zien, is dat een verf in een winkel uitverkocht raakt en en/of niet meer terugkomt. Wanneer u uw muur vervolgens opnieuw wilt schilderen, dan heeft u een probleem. Kies daarom voor Signatuur Wonen en profiteer en schaf de verf van Niveau aan. Met dealers door het hele land heeft u altijd uw eigen verf in Gorinchem.

Een goede prijs, kwaliteit en exclusiviteit in Gorinchem

Gun uzelf enkel het beste: betaal niet teveel voor uw verf, kies alleen voor de beste kwaliteit en geniet van exclusiviteit. Met de grondverf, muurverf en de krijtverf van Niveau ervaart u dit allemaal. Kom langs bij Signatuur wonen aan de Dr.H.B. Wiardi Beckmanplein 61 in Gorinchem en we helpen u graag verder in onze verfwinkel. Bel voor informatie gerust naar
018 3510404 of stuur een email naar info@signatuurwonen.nl We helpen u graag verder in Gorinchem!