• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Haarlem

Wij zijn Ab en Michel en hebben ons sinds 1 november 2019 aangesloten bij de KlusWijs formule. Mensen maken het verschil is het credo van de formule KlusWijs en daar sluiten wij ons graag bij aan! Ook de drie V’s: Vakkundig, Vertrouwd en Voordelig zijn aspecten waar wij ons hard voor maken, iedere dag weer. Het mooie is dat er in de afgelopen jaren veel veranderd is in doe-het-zelf land, maar één ding hebben we vanaf dag één geroepen en blijft in jaren onveranderd: help je klanten zoals je zelf geholpen wilt worden. Moeilijker gaat het niet worden.

Kluswijs Haarlem

Zijlweg 35
2013 DC Haarlem

023 -5326673
info@kluswijshaarlem.nl
www.kluswijs.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Bezoek de verfwinkel in Haarlem

Op zoek naar kwaliteitsverf? Ga dan eens langs bij het verkooppunt van Niveau verf in Haarlem! Niveau is een merk verf dat kwaliteitsproducten verkoopt aan consumenten en zzp’ers. Deze verf van schilderskwaliteit is te vinden bij verkooppunten in heel Nederland, dus ook in de buurt van Haarlem. Niveau heeft een groot assortiment aan binnenverf, muurverf, buitenverf en polyvine, dus voor iedere klus heeft Niveau een topverf in huis. Lees snel verder voor meer informatie, of ga langs bij het dichtstbijzijnde verkooppunt in de regio Haarlem.

Verf voor binnen of buiten

Bent u uw woning in Haarlem of omgeving een makeover aan het geven? Kies dan de muurverf van Niveau. Deze muurverf is van schilderskwaliteit, en is verkrijgbaar voor zowel binnenklussen als buitenshuis. Het is te krijgen in iedere kleur en hoeveelheid. U vindt bij ons bijvoorbeeld:

– latex muurverf
– super schrobvaste muurverf
– elastische structuurverf
– spack- en plafondlatex
– acryl latex

En nog veel meer! Bij het dichtstbijzijnde Niveau verkooppunt in Haarlem krijgt u betrouwbaar advies over welke verf geschikt is voor uw klus.

Nu ook gerecyclede muurverf van Niveau!

We dragen natuurlijk allemaal ons steentje bij aan de behoud van het milieu. Zo ook bij Niveau. De gerecyclede verf van Niveau heeft duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen. Bovendien blijft deze verf optimaal zitten. Het bladdert niet, trekt niet in het materiaal zelf en verkleurt niet. De gerecyclede muurverf van Niveau wordt gemaakt met deels herwonnen grondstoffen uit restverf. Dat wordt gecombineerd met nieuwe grondstoffen, en zo ontstaat een hoogwaardige dekkende muurverf.

Ook voor al uw schildersbenodigdheden

Voor een optimaal resultaat heeft u naast verf natuurlijk ook schilderstoebehoren nodig. Ook daarvoor kunt u gelukkig bij Niveau terecht. Wij hebben onder andere kwasten, kitbenodigdheden, plamuurmessen, reinigers, schilderstape, en schuurmaterialen in ons assortiment. Alles wat u maar nodig kunt hebben voor uw schildersklus kunt u bij ons vinden. Wilt u graag advies? Neem gerust contact met ons op of vraag de specialist bij het Niveau verkooppunt in Haarlem om raad.

Neem contact met ons op!

Voor iedere verfklus in Haarlem vindt u bij Niveau de goede verf. Wilt u meer weten over onze producten? U kunt ons bellen op 0343-703757. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@niveau-vbs.nl. Natuurlijk nodigen wij u ook van harte uit om langs te komen bij het dichtstbijzijnde Niveau verkooppunt in Haarlem!