• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Hoogezand

Wij zijn team Wolf Winkel. Ongeveer 5 jaar geleden zijn wij gestart met Wolf schildersbedrijf. Persoonlijk, vakmanschap, kwaliteit en een prettige werksfeer staan bij ons voorop. We hebben gemerkt dat er steeds meer vraag is naar kwaliteitsproducten en advies. Hoog tijd dat er weer een speciaalzaak in Hoogezand komt. Niet zomaar een winkel, maar een familiebedrijf waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Wolf en Marieke, de oprichters,Opa Jacob, die vaak is te vinden in zijn glas-en-lood afdeling, zoon Yanick die meehelpt in het schildersbedrijf en dochters Chayenne en Indy die vaak in de winkel meehelpen. Geen zin om zelf uw handen uit de mouwen te steken? Voor al uw schilderwerk en behangwerk staan wij voor u klaar. Ook de professionele kunstenaar & hobbyist kunnen bij ons terecht om al uw ideeën tot leven te brengen.

Wolf Winkel

Gorecht-Oost 17
9603 AA Hoogezand

0646700638
info@wolfwinkel.nl
https://www.wolfwinkel.nl/

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Professionele verf kopen in Hoogezand

Bent u voor uw schilderklus op zoek naar professionele verf in Hoogezand? Kies dan voor de verf van Niveau. Wij verkopen niet alleen verf van topkwaliteit, maar ook verschillende hoogwaardige schildersbenodigdheden. Wat uw schilderklus ook is, met onze producten krijgt u altijd een goed resultaat. Of u nu binnen- of buitenverf nodig heeft. Ons assortiment is enorm. Neem een kijkje in één van onze vestigingen in de buurt van Hoogezand en profiteer van goede kwaliteit voor een juiste prijs.

Onderscheidende verfproducten

Wij bieden onderscheidende verfproducten aan. Alle verfproducten en toebehoren van Niveau worden bij verschillende verffabrikanten in Nederland en Europa gefabriceerd. De verfwinkels die over het Niveau concept beschikken, hebben een eigen kwaliteitsmerk om daarmee hun onderscheidende producten aan de consument of schilder te verkopen. Het assortiment verfproducten is breed. Van muurverf voor binnen tot muurverf voor buiten. Van grondverf tot krijtverf. Van betonlookverf tot kalkverf. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Bezoek een verfwinkel in de buurt van Hoogezand en bekijk er ons gehele assortiment verfproducten.

Ruime hoeveelheid verfproducten

Of u nu binnen- of buitenverf nodig heeft voor uw schilderklus in Hoogezand. Voor iedere woning, voor iedere muur en voor ieder meubel, vindt u bij ons een geschikte verf. U kunt natuurlijk kiezen uit verschillende kleuren. Daarbij kunt u naast verf, ook voor 150 andere verfproducten bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan:

– Acryl latex
– Latex muurverf
– Spack- en plafondlatex
– Elastische structuurverf
– Super schrobvaste muurverf

Duurzaamheid op de eerste plaats

Bij ons staat duurzaamheid op de eerste plaats. Wij bieden daarom milieuvriendelijke verf aan in de vorm van gerecyclede muurverf. Deze verf is gemaakt van gerecyclede grondstoffen uit restverf, gecombineerd met nieuwe, duurzame grondstoffen. Wilt u ook uw schilderklus in Hoogezand afronden met oog voor duurzaamheid? Kies dan voor onze gerecyclede muurverf voor een milieuvriendelijk en mooi resultaat!

Verschillende schildersbenodigdheden verkrijgbaar in Hoogezand

Naar welke schildersbenodigdheden u ook op zoek bent, bij ons zijn ze te verkrijgen. Wij hebben in ons assortiment diverse afdekfolies en schilderstape, ontvetters, kwasten, schuurmaterialen, reinigers, verfbeugels en bakken. Naast de juiste verf is namelijk het gebruik van de juiste schildersbenodigdheden net zo belangrijk voor een goed eindresultaat. Twijfelt u welke producten het beste zijn voor uw schilderklus in Hoogezand? Wij geven u graag deskundig advies, zodat u een passende keuze kunt maken.

Neem contact op voor meer informatie

Wij leveren alle benodigdheden voor uw schilderklus. U ontvangt hoge kwaliteit voor een goede prijs. Wilt u meer informatie over onze verfproducten? Neem hiervoor gerust contact met ons op. Bel 033-285 37 70 of stuur een mail naar info@niveau-vbs.nl.