• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Nieuw Heeten

Over m.lamers schilderwerken vof

Schildersbedrijf voor al uw schilder-, behang- en glaswerk. Gevestigd in Nieuw Heeten op het industrieterrein. In 2008 hebben wij een verfspeciaalzaak geopend, inpandig in ons bedrijfspand aan de Ambachtsstraat. Hier kunnen wij al onze klanten bedienen met professionele merken als Sikkens,
Sigma, Boonstoppel, Relius, Niveau. Door middel van onze mengmachine is de verf in alle kleuren te leveren. Ook hebben wij hier een collectie behangboeken. Uiteraard hebben wij ook alle non-paint artikelen zoals kwasten, rollers, schuurpapier, etc.

M. Lamers Schilderwerken VOF

Ambachtsstraat 38
8112 AJ Nieuw Heeten

(0572) 32 16 98

Openingstijden

Maandag 09:00 – 12:00
Dinsdag 09:00 – 12:00
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 09:00 – 12:00
Vrijdag 09:00 – 12:00
Zaterdag 09:00 – 12:00
Zondag Gesloten

Onze verfwinkel in Nieuw Heeten is uw specialist

Zoekt u geschikte verf voor een hobby klus of professionele klus in Nieuw Heeten? Bij Verf van Niveau bieden wij voor elke ondernemer en particulier verf aan. Of u nu uw woning of bedrijf een opknapbeurt wilt geven of een meubel als hobby wilt verven, onze verf is geschikt voor professionals én hobbyschilders. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit diverse type verf zoals, muurverf, krijtverf en grondverf. Heeft u binnenkort een verfklus op de planning staan? Maak dan eens kennis met de verfwinkel in Nieuw Heeten.

Kies voor muurverf voor binnen en buiten

Gaat u de binnenwanden van uw woning schilderen in Nieuw Heeten? Of alleen de buitenmuren van uw bedrijf of van uw tuinhuisje? In onze verfwinkel verkopen wij bijvoorbeeld Transparante Muurvernis. Dit geeft uw muren weer een mooie oppepper en beschermt de muren tegen vlekken en vuil. Tevens is dit product zeer mat en gaat het vergeling tegen. Bent u van plan om buitengevels, plafonds of vochtige ruimtes te verven? De Speciale Buitenlatex Mat is hier ideaal voor. Voor vragen en advies over muurverf!zijn wij u graag van dienst in Nieuw Heeten.

Kwalitatieve grondverf in onze verfwinkel in Nieuw Heeten

Elke verfklus begint met een goede en kwalitatieve grondverf (primer). Het resultaat zal vele malen mooier zijn met grondverf. Ook zorgt het voor een lange levensduur van uw schilderwerk. Dit type verf dient dus als een goede basislaag voor het echte verfwerk. Tevens voorkomt het dat vocht door ondergrond kan dringen en is ideaal voor het wegwerken van onregelmatigheden. Wilt u ook dat uw verfwerk er strak en egaal uitziet? Kies uit synthetische varianten of verf op waterbasis. Wij bieden ook verf aan die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, zoals een multi-primer. Welke type grondverf kiest u?

Tijd een nieuwe look van uw interieur? Krijtverf is de oplossing

Wilt u uw meubels, wanden of accessoires in Nieuw Heeten een nieuwe uitstraling geven? Bij Verf van Niveau bent u ook aan het juiste adres voor krijtverf. Deze verf is zeer geschikt wanneer u uw woning bijvoorbeeld een authentieke uitstraling wilt geven. Kunnen uw lade kasten of tafels een nieuwe look gebruiken? Maak uw keuze uit 12 matte verf kleuren. Denk aan kleuren als rose, creme of taupe. Kom snel langs in onze verfwinkel en maak uw keus!

Geïnteresseerd in onze verf? Bel of mail onze winkel in Nieuw Heeten

Wilt u direct grondverf of muurverf voor in Maassluis aanschaffen? Of heeft u nog vragen over muurverf voor binnen en buiten of krijtverf? Bel ons dan op 0572 321 698. Onze specialisten staan u voor vragen en advies ook graag te woord in onze verfwinkel in Niveau Heeten!