• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Noordwolde

Wellicht dat u ons kent via onze winkel of bent u ons tegengekomen via het internet. We proberen u, kennis te laten maken met ons bedrijf, ons assortiment op het gebied van woninginrichting, en onze service.

We zijn een winkel met een ruim assortiment op het gebied van woninginrichting. Of het nu gaat om behang, verf, gordijnen, raamdecoratie en vloeren, maar ook voor woonaccessoires, bent u bij ons op het juiste adres

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een juist advies, maar ook bieden we een helpende hand op klusgebied.

Vloeren en Interieur

Bovenstreek 10
8391 HN Noordwolde

0561-431647
info@vloereneninterieur.nl
vloereneninterieur.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 12:00
13:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 12:00
13:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 12:00
13:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 12:00
13:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Kwaliteitsverf bij verfwinkel Noordwolde

Bent u op zoek naar de beste verf voor een schilderklus in Noordwolde? Kies dan voor verf van Verf voor Niveau en haal de beste verf in huis. Dankzij de hoge kwaliteit muurverf blijven zowel binnen- als buitenmuren langer mooi. Behalve muurverf, kunt u ook bij ons terecht voor kalkverf, betonlook verf en krijtverf. Voor verf van topkwaliteit gaat u dus naar onze verfwinkel in de buurt van Noordwolde.

Verf voor elke schilderklus

Heeft u een bepaalde schilder klus te klaren? Het materiaal dat u nodig heeft, vindt u bij Verf van Niveau bij Noordwolde. Want in het ruime assortiment van onze verfwinkel vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Betonlook verf, krijtverf, kalkverf of roestverf: wij hebben het in huis. Met onze verf biedt u bescherming aan uw woning, muren en meubilair. Bovendien kunt kiezen uit de prachtigste kleuren. Van onze verf heeft u zowel binnen als buiten langer plezier.

Ruime keuze aan verfproducten

Voor verf van uitstekende kwaliteit, bezoekt u onze verfwinkel nabij Noordwolde. Maar naast gewone verf, bieden wij nog vele andere verfproducten aan. Wij hebben alles in huis dat u nodig heeft en voorzien u graag van deskundig advies. Een greep uit ons assortiment:

 • super schrobvaste muurverf
 • spack- en plafondlatex
 • elastische structuurverf
 • acryl latex
 • latex muurverf

Milieuvriendelijke verf

Vind u duurzaamheid belangrijk? Wij ook. Daarom verkopen we verf die niet slecht is voor het milieu. Dit is mogelijk doordat we oude verf recyclen, door grondstoffen uit krijtverf te halen. Deze combineren we vervolgens met nieuwe, duurzame grondstoffen. Zo heeft u de verf die u wilt, maar dan wel duurzaam! Spreekt dit u aan? Kom dan gerust langs in onze verfwinkel om duurzame verf voor uw schilderklus in Noordwolde te kopen.

Diverse schilderbenodigdheden in Noordwolde

Voor een schilderklus heeft u meer nodig dan alleen verf. Want voor het gewenste eindresultaat heeft u ook de juiste schildersbenodigdheden nodig. In Noordwolde kunt u hiervoor terecht in onze winkel. Want u kunt ook bij ons terecht voor schuurmaterialen, verfbeugels en bakken, schilderstape, afdekfolie, kwasten, reinigers en ontvetters. Onze medewerkers kunnen u hier alles over vertellen en voorzien van deskundig advies. Zo begint u altijd aan uw schilderklus met de juiste schildersbenodigdheden.

Verfwinkel nodig. Bel ons.

Heeft u in Noordwolde verf en/of aanverwante artikelen nodig? Kom dan langs of neem contact op. Bel vrijblijvend naar 033-285 37 70. Of stuur ons een e-mail via info@niveau-vbs.nl.