• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Oijen

SA-VE Hout en Bouw Service heeft meer dan 25 jaar ervaring in tuinhout. We zijn gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van alles wat u wenst in uw tuin. Daarnaast zijn we er ook voor uw klussen in en rondom uw huis.

SA-VE Hout en Bouw Service

Bernhardweg 28
5394 LM Oijen

0412-853386
info@savehoutenbouwservice.nl
savehoutenbouwservice.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 15:00
Zondag Gesloten

Kwaliteitsverf van Niveau vindt u in Oijen

Bent u bezig met een verfklus in Oijen en zoekt u verf en schilderstoebehoren van hoge kwaliteit? Kom dan langs bij een verkooppunt van Niveau verf in Oijen. De verf van Niveau is van schilderskwaliteit en is online te bestellen en te koop bij verkooppunten in heel Nederland, dus ook in Oijen. Voor iedere klus hebben we topverf in huis, of het nu gaat om het witten van een plafond, of het schilderen van een buitenmuur. Ook kunt u bij ons terecht voor schildersbenodigdheden van topkwaliteit. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Voor iedere klus de juiste verf

Of u nu net een nieuw huis in Oijen gebouwd heeft, aan het verbouwen bent, of de woonkamer gewoon een nieuw likje verf nodig heeft, bij ons vindt u voor iedere klus de juiste verf. We hebben maar liefst 150 producten in ons assortiment. Onze verf is van schilderskwaliteit en in iedere kleur en hoeveelheid verkrijgbaar. U vindt in ons assortiment enorm veel verschillende soorten verf. Denkt u bijvoorbeeld aan:

– Grondverf
– Super schrobvaste verf
– Vochtresistente verf
– Meubel- en parketlak
– Zijdeglanslak

En nog veel meer! Weet u niet zeker welke soort verf geschikt is voor uw klus? Neem contact met ons op of vraag het de specialisten bij ons verkooppunt in Oijen! Zij voorzien u graag van advies.

Nu ook milieuvriendelijke verf van Niveau

Bij Niveau is nu ook gerecyclede muurverf te krijgen. Deze muurverf is gemaakt van herwonnen grondstoffen uit restverf, gecombineerd met nieuwe grondstoffen. Het resultaat is een zeer goed dekkende verf, die goed blijft zitten. Het verkleurt niet, bladdert niet en trekt niet in het geschilderde materiaal. De gerecyclede verf van Niveau is dus een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief, met een prachtig eindresultaat!

Ook voor al uw schildersbenodigdheden in Oijen

Voor een mooi eindresultaat heeft u natuurlijk ook het juiste materiaal nodig. Ook daarvoor kunt u bij Niveau in Oijen terecht. Behalve verf van topkwaliteit vindt u in ons assortiment ook alle schildersmaterialen. En ook daarin doen we natuurlijk geen concessies aan kwaliteit. We hebben alle benodigdheden voor de voorbereiding, het schilderen zelf, en de afwerking in huis. Zo maakt u het werken aan uw project in Oijen een stuk gemakkelijker!

Neem contact met ons op!

Voor verf van de hoogste kwaliteit in Oijen moet u dus bij Niveau zijn! Wilt u graag meer informatie over onze producten, of hulp bij het kiezen van de juiste verf of schildersbenodigdheden? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op 0343-703757. Of mail naar info@niveau-vbs.nl. En natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons Niveau verkooppunt in Oijen!