• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Oosterbeek

Van Rijn, een familiebedrijf van 4 generaties sinds 1895. Begonnen als drogisterij die toendertijd ook de basisbestanddelen leverde om verf te maken, zoals lijnolie, loodwit, pigmenten etc. Vandaar dat algauw de combinatie van drogisterij en verfhandel ontstond.

De periode na de Tweede Wereldoorlog werd er een splitsing gemaakt door de verf onder te brengen in een speciaalzaak. Tegelijkertijd richtte de drogisterij zich steeds meer op cosmetica. Deze combinatie bestaat nu nog steeds: twee afzonderlijke zaken onder één dak. Een bedrijf met een vast en trouw personeelsbestand, met kennis van zaken. Een bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment, waar de klant persoonlijk geholpen wordt.

Van Rijn Verfhandel

Weverstraat 75
6862 DL Oosterbeek

026 333 81 71
www.vanrijnoosterbeek.nl

Openingstijden

Maandag 13:30 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Kies voor verf van Niveau in Oosterbeek

Bent u een ZZP’er die actief is in Oosterbeek en nog steeds niet het juiste merk verf heeft gevonden? Of vindt u het leuk uw eigen klusjes in huis op te knappen? Wat uw redenen ook zijn voor het zoeken naar een goede verfsoort, het is het zeker waard om bij Van Rijn Verfhandel naar verf van Niveau te vragen. Deze professionele verf is geschikt voor elke klusser en verkrijgbaar in heel veel soorten en kleuren. Of u nu grondverf of primer zoekt, of precies de juiste soort muurverf: wij verkopen het in Oosterbeek!

Kies voor kwaliteit in Oosterbeek, ook wat betreft grondverf

Niveau is een compleet merk. Dat betekent dat ze voor uw gehele verfklus de beste producten leveren. Dus als u in Oosterbeek uw schuur gaat schilderen, biedt Niveau ook de juiste voorbereidende materialen. Bijvoorbeeld verfafbijt, grondverf of primer. Zo weet u zeker dat uw klus er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat. Wist u dat u bij onze verfwinkel kunt kiezen uit meerdere soorten grondverf en primers van Niveau?

Knap uw huis op met krijtverf, schoolbordverf of magneetverf

Soms is het tijd voor een ‘spring cleaning’, zoals de Engelsen zeggen. En misschien niet alleen een cleaning, een schoonmaak, maar ook een likje verf. Is uw huis in Oosterbeek daar hard aan toe? Maar wilt u niet gelijk veel geld uitgeven aan een complete make-over? Kijk dan eens hoe ver u komt met wat krijtverf. Niveau verkoopt o.a. Krijtverf Authentic in twaalf bijzondere kleuren. Deze verfsoort is ideaal voor het opknappen van oude meubels of het verfraaien van de muren in uw huis. En wat dacht u van schoolbordverf of magneetverf? Erg leuk om zo, zonder te boren, een schoolbord/notitiebord te maken.

Niveau verkoopt meerdere soorten muurverf

Wilt u het toch iets groter aanpakken, die opknapbeurt? Of bent u net naar Oosterbeek verhuisd en moet het hele huis nog worden ingericht? Misschien heeft u dan iets aan de selectie muurverf van Niveau. Wij verkopen zogenaamde universele muurverf, geschikt voor binnen én buiten, maar ook speciale soorten. Wat dacht u van de Spack- en Plafond Latex, perfect voor sterk zuigende ondergronden? Of de Classic Prof, een muurverf voor binnen die extra mat en dekkend is?

Wees welkom in onze verfwinkel in Oosterbeek

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar verf van Niveau? Mooi zo! Bel ons nu op 026-3338171. Mailt u liever? Stuur dan een email naar verfhandel@vanrijnoosterbeek.nl. Kom gauw langs in Oosterbeek en zoek snel uw ideale muurverf, grondverf of krijtverf bij ons uit!