• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Rogat

Erwin Keuning is in 2004 gestart met het schildersbedrijf na jarenlange ervaring in het vak. Sinds 2012 werkt Keuning Schilderwerken vanuit haar nieuwe bedrijfspand aan de Kosterweg 6 in Rogat (Meppel).

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8.30-12.00 uur. Wilt u iets geleverd hebben buiten de openingstijden, vraag dan naar de mogelijkheden!

Verfwinkel Rogat

Kosterweg 6
7949 AM Rogat

(0522) 44 05 22
keuning2@planet.nl
www.keuningschilderwerken.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 12:00
Woensdag 08:30 – 12:00
Donderdag 08:30 – 12:00
Vrijdag 08:30 – 12:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vele soorten Niveau verf bij Verfwinkel Rogat

Voor zowel particulieren als ZZP’ers bieden wij een groot aanbod van verschillende soorten verf van het merk Niveau aan in Rogat. Erwin Keuning is in 2004 gestart met het schildersbedrijf na jarenlange ervaring in het vak. Sinds 2012 werkt hij vanuit zijn nieuwe bedrijfspand aan de Kosterweg 6 in Rogat. Kom daarom gerust eens langs en wij voorzien u van professioneel en ervaren advies! Door het juiste advies in product en kleur krijgt u altijd het gewenste resultaat en bent u nooit teleurgesteld. De verf van Niveau is in Rogat verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren waardoor u oneindig veel keus heeft.

Kies voor een strakke uitstraling in Rogat met krijtverf

Wenst u wat meer rust in bijvoorbeeld uw woonkamer in Rogat? Een andere kleur op de muur van een andere verfsoort kan veel verschil maken. Kies daarom eens voor de Niveau Krijtverf Authentic. Krijtverf is een matte verf voor muren en meubels en geeft ze door het matte effect een authentieke uitstraling. De verf dekt goed, is reukarm en vergeelt niet. De Krijtverf Authentic van Niveau is verkrijgbaar in 12 authentieke kleuren in verpakkingen van 0,25 liter en 1 liter. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u veel onbruikbare verf overhoudt in Rogat.

De vele voordelen van Verfwinkel Rogat

Door te kiezen voor een professionele verfwinkel, profiteert u direct van vele voordelen. Graag delen wij onze voordelen met u:

– Producten van uitstekende kwaliteit
– Scherp geprijsd
– Producten van Nederlands fabricaat
– Dealers door heel Nederland
– Breed en nauwkeurig assortiment

Doordat wij producten van hoge kwaliteit verkopen via dealers door heel Nederland, bent u altijd verzekerd van uw Niveau verf. Is uw grondverf, uw muurverf of uw krijtverf op en wilt u uw muren weer een beetje laten opleven? Maar is uw verfwinkel onlangs verhuisd? Voorkom dit probleem door uw verf bij verfwinkel Rogat te halen. Hierdoor kunt u uw verf nu door het hele land krijgen en hoeft u niet bang te zijn dat u kleurverschillen op uw muur zal krijgen.

Kies voor de beste verf in Rogat

Kiest u niet liever voor een juiste prijs, goede kwaliteit en exclusiviteit? Kies dan voor grondverf, muurverf voor binnen en buiten, of voor krijtverf van Niveau en kom langs bij Verfwinkel Rogat aan de Kosterweg 6 in Rogat. Ook voorzien wij u graag telefonisch van advies en informatie. Bel hiervoor gerust eens naar (0522) 44 05 22 en we helpen u graag verder. Ook kunt u ons een mailtje sturen naar keuning2@planet.nl en we bespreken de mogelijkheden.