• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Schijndel

Als verfspecialist adviseren wij al onze klanten op het gebied van verf. Zowel in kwaliteitsverschillen als de invloed van kleur in en op uw huis, ideale kleurcombinaties, toepassingen voor buitenschilderwerk, decoratief gebruik én non-paints. Ons motto is “goed gereedschap is het halve werk”.

Met advies en tips van de vakman/vrouw wordt u schilderwerk optimaal zodat u er nog jarenlang plezier van heeft.

Met vriendelijke groet, Robert van Lier

Van Lier verf & Behang

Markt 10
5482 NE Schijndel

(0735) 49 27 87
v.lier@home.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Het breedste aanbod verf in Schijndel

Bij Van Lier Verf & Behang kunt u zowel als ZZP’er als particulier terecht voor bijna alle producten op het gebied van verf. In Schijndel hebben wij een grote voorraad aan krijtverf, grondverf en muurverf voor buiten en muurverf voor binnen. Wij voorzien u graag van professioneel en ervaren advies! Naast bovengenoemde producten kunt u bij ons ook terecht voor schoolbordverf, houtcoat, glanslak, primers en latex. De mogelijkheden zijn oneindig in Schijndel!

Kies voor krijtverf en creëer een authentiek effect

De Niveau Krijtverf Authentic is een kalkmatte krijtverf voor zowel muren als voor meubels en is in 12 kleuren verkrijgbaar. De verf dekt goed en geeft een authentieke uitstraling. Door de matte afwerking geeft de verf ook rust in een ruimte. De verf kan direct op onbehandelde of nieuw houten grond worden aangebracht. Krijtverf is goed afwasbaar en daarnaast eenvoudig te verwerken! U kunt de verf bijvoorbeeld gebruiken voor uw kasten, lambriseringen, deuren of voor uw kozijnen. Kom langs bij onze verfwinkel in Schijndel en laat u informeren over alle mogelijkheden met krijtverf.

Muurverf voor binnen en buiten in Schijndel

Wij bieden zowel muurverf voor muren die zich binnen en buiten bevinden. Wij raden onze klanten wel aan om bij sommige verfsoorten van te voren een muurprimer te gebruiken. De muurprimer Niveau Witgoud dekkende muurprimer is geschikt onder alle hoogwaardige muurverven en is geschikt voor binnen en buiten. De verf voorkomt doffe en glanzende plekken, zorgt voor een betere hechting en vermindert de zuiging. Zoekt u een muurverf voor een ruimte die intensief gebruikt wordt zodat deze muren lang goed zullen blijven? Kies dan voor de ED Acryl Latex van Niveau. Deze verf is speciaal voor het afwerken van ruimtes die intensief gebruikt worden. Hierdoor haalt u het maximale uit uw ruimte in Schijndel.

Neem direct contact met onze verfwinkel in Schijndel op

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren verfwinkel die u als particulier of ZZP’er verder kan helpen met het aanschaffen van A-kwaliteit verf? Kom dan snel langs bij Van Lier Verf & Behang aan de Markt 10 in Schijndel. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Bel ons dan voor meer informatie op (0735) 49 27 87 of stuur een email naar v.lier@home.nl. Wij helpen u erg graag verder in Schijndel!