• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Tilburg

Mink Verf en Behang sinds 1966 dé Verf en Behang speciaalzaak in Tilburg.

Mink Verf en Behang

Korenbloemstraat 125
5025 PP Tilburg

013 468 3528
www.mink-vb.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 13:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Donderdag Gesloten

Wij verkopen in Tilburg verf van Niveau

Mink Verf en Behang kan in Tilburg met recht zeggen dat we verf van Niveau verkopen. Dit hoogwaardige merk is namelijk geschikt voor elke klus en elke situatie. Of u nu schilder van beroep bent of het als een hobby doet: Niveau heeft een soort verf voor iedereen. Een aantal voorbeelden van de verf van dit merk: grondverf, primer, meerdere soorten muurverf, krijtverf en zelfs magneetverf. Kom dus gauw naar onze verfwinkel in Tilburg!

Kies voor kwaliteit in Tilburg, ook als het gaat om grondverf

Is het niet handig als u voor uw complete verfklus in Tilburg de beste producten gebruikt? Dus niet alleen als het gaat om de laatste laag verf, maar ook op het gebied van verfafbijt, grondverf of primer? Met de producten van Niveau bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Kies dus ook voor deze producten als u bijvoorbeeld grondverf koopt. Wij verkopen meerdere soorten grondverf van Niveau, zowel op synthetische basis als op waterbasis. Verder bieden we ook meerdere primers in verschillende kleuren aan.

Gebruik krijtverf, magneetverf of schoolbordverf voor een make-over

Kan uw huis in Tilburg wel een opknapbeurt gebruiken, maar wilt u er niet te veel geld aan uitgeven? Misschien is het dan leuk om bepaalde meubels of muren te verven. Niveau biedt naast meerdere basisverven ook verf voor speciale projecten aan. Wat dacht u van hun Krijtverf Authentic, verkrijgbaar in 12 matte kleuren? Ideaal om oude meubels of lelijke muren een nieuw leven te geven. En kent u magneetverf en schoolbordverf? Ideaal, want dan heeft u zo een nieuwe speelplek in huis voor de kinderen. Kom gauw naar onze verfwinkel om te kijken welke kleur het best past bij uw huis!

Niveau heeft muurverf voor binnen en buiten

Gaat u toch nog een stapje verder met de make-over in Tilburg? Krijtverf is niet de enige muurverf die Niveau maakt. Ze hebben verschillende soorten muurverf voor binnen én buiten en ook enkele speciale soorten. Bijvoorbeeld de ED Acry Latex, een muurverf voor binnen en buiten die ideaal is voor ruimtes die intensief worden gebruikt. Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod muurverf van Niveau? Neem dan snel contact met ons op.

Wilt u ook de beste verf? Kom dan naar onze verfwinkel in Tilburg

Wilt u ook kennismaken met die hoogwaardige verf van Niveau? Bel ons dan nu op 013-4683528, of vul ons online contactformulier in. Weet u al welke soort muurverf of grondverf geschikt is voor uw verfklus? Kom dan gauw langs in Tilburg, Mink Verf en Behang helpt u graag overal mee!