• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Veenendaal

Restyle Your Home is ontstaan door een passie voor interieur en het restylen van meubels en decoratie. U kunt bij ons terecht voor het restyle van uw meubels en/of woning, van advies voor het zelf restylen en de producten hiervan of geeft u het liever uit handen? Alles is mogelijk bij Restyle Your Home. Ook verkopen wij woonaccessoires en meubels voor elk budget!

Restyle Your Home

Nieuweweg 223A
3905 LM Veenendaal

06-28159172
info@restyleyourhome.nl
www.restyleyourhome.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 12:00
12:30 – 16:30
Vrijdag 10:00 – 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bezoek de verfwinkel in Veenendaal

Zoekt u voor uw klus in Veenendaal verf van zeer goede kwaliteit? Loopt u dan eens binnen bij een verkooppunt van Niveau verf. De verf van Niveau is van schilderskwaliteit en is te vinden bij verkooppunten door heel Nederland, dus ook in Veenendaal. Voor iedere klus heeft Niveau een topverf in huis. Zoekt u muurverf of juist plafondlatex? Of zoekt u verf voor buiten? Het kan allemaal bij Niveau. Ga langs bij een verkooppunt in de omgeving van Veenendaal, lees snel verder voor meer informatie.

Voor iedere klus een passende verf

Welke klus u ook aan gaat pakken, Niveau heeft de juiste verf op voorraad. Bent u uw woning in Veenendaal een opknapbeurt aan het geven? Of kunnen de muren van uw schuur wel een likje verf gebruiken? Kies dan voor de verf van Niveau. Onze verf is van schilderskwaliteit, en te krijgen in iedere kleur en hoeveelheid. Ook bestaat ons assortiment uit enorm veel verschillende soorten verf. Denkt u bijvoorbeeld aan:

– super schrobvaste muurverf
– elastische structuurverf
– latex muurverf
– spack- en plafondlatex
– acryl latex

Geen idee welke soort voor uw klus geschikt is? Bij het dichtstbijzijnde Niveau verkooppunt in Veenendaal krijgt u betrouwbaar advies.

Nu ook milieuvriendelijke verf!

Het milieu is tegenwoordig natuurlijk regelmatig onderwerp van gesprek, en we vinden het bij Niveau heel belangrijk om een steentje bij te dragen aan de behoud van het milieu. In ons assortiment vindt u dan ook gerecyclede muurverf. Deze verf wordt gemaakt met herwonnen grondstoffen uit restverf, dat gecombineerd wordt met nieuwe grondstoffen. De gerecyclede verf blijft optimaal zitten. Het trekt niet in het materiaal, verkleurt niet, en bladdert niet. Duurzaam en milieuvriendelijk dus, met een prachtig eindresultaat!

Een groot assortiment schildersbenodigdheden

Voor een goed eindresultaat heeft u natuurlijk ook de juiste schildermaterialen nodig. Ook daarvoor kunt u bij Niveau in Veenendaal terecht. Wij hebben onder andere schuurmaterialen, verfbeugels en bakken, schilderstape en afdekfolies, reinigers en ontvetters, en kwasten. Alle benodigdheden voor uw schildersklus hebben we in huis. Wilt u graag advies over welke producten u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Of loop binnen bij een Niveau verkooppunt in Veenendaal, daar vertellen ze u graag meer.

Neem contact met ons op!

Bij Niveau bent u dus aan het goede adres voor al uw verf en schilderstoebehoren. Wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan 0343-703757. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@niveau-vbs.nl. Of kom langs bij het dichtstbijzijnde verkooppunt van Niveau in Veenendaal!