• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Alkmaar

Vloer & Zo is opgericht in 2011 en is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten gietvloeren en speciaal stucwerk. Al in 2012 ontvingen we het certificaat Pandomo Premium partner en zijn we tevens Beal Mortex applicateur. Sinds de zomer van 2019 bieden we nu ook pvc vloeren , laminaat, vinyl en tapijt aan. ‌Ook voor raamdecoratie, luxaflex, meubels en karpetten kun je bij ons terecht.‌ We zijn nu een echte woonspecialist!

We hebben een grote showroom in Alkmaar waar je al onze produkten kunt ervaren en bekijken. ‌ Je kunt zo binnenwandelen maar wil je zeker weten dat we de tijd voor je kunnen nemen kun je uiteraard ook een afspraak maken! Met het brede aanbod dat we beschikbaar stellen, vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem je een kijkje op onze website en wanneer je vragen of opmerkingen heeft, neemt u gerust contact met ons op!

Vloer & Zo
Rijnstraat 117
1823 EC Alkmaar

06-28033600
info@vloer-zo.nl‌
vloer-zo.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 16:00
Vrijdag 10:00 – 16:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Bezoek dé verfwinkel in Alkmaar

Gaat u schilderen en heeft daarbij u verf van zeer goede kwaliteit in Alkmaar nodig? Bij Niveau kunt u terecht voor – uiteraard – de topkwaliteit verf van Niveau, maar ook voor alle schildersbenodigdheden die onmisbaar zijn bij elke schilderklus. U koopt de verf van Niveau eenvoudig bij ons verkooppunt in Alkmaar. Maar u vindt ons ook in andere steden in heel Nederland. Besteedt uw goede geld dus niet aan goedkope verf van mindere kwaliteit, maar kies voor echte schilderskwaliteit voor een mooi en langdurig resultaat van uw schilderwerk. Bezoek dus ons verkooppunt in, of in de buurt van, Alkmaar of lees verder voor meer informatie.

De beste verf voor elke klus

Wat u ook gaat schilderen; voor elke schilderklus hebben wij de beste verf in Alkmaar voor u in ons assortiment. Zo kunt u uw woning, of ander te schilderen object, de juiste kleur en de juiste bescherming geven met de juiste verf. Kies dus voor de beste verf van de beste kwaliteit die langer meegaat de goedkope varianten. Want goedkoop is duurkoop. De verf van Niveau is in Alkmaar verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur.

Naast onze topkwaliteit verf van Niveau in Alkmaar kunt u in onze winkel terecht voor nog ruim 150 andere verfproducten, zoals:

 • super schrobvaste muurverf
 • elastische structuurverf
 • latex muurverf
 • spack- en plafondlatex
 • acryl latex

Ook voor advies over schilderen, schildersproducten en onze eigen verf van Niveau kunt u uiteraard in ons verkooppunt in Alkmaar terecht.

Oog op duurzaamheid

Bij Niveau in Alkmaar hebben we oog voor onze leefomgeving. Duurzaamheid staat bij ons dan ook altijd op nummer 1! Bijvoorbeeld met onze gloednieuwe milieuvriendelijke verf in de vorm van gerecyclede muurverf. Deze verf wordt gemaakt met gerecyclede grondstoffen uit restverf, die wordt gecombineerd met nieuwe grondstoffen. De verf is, net als alle andere verfsoorten die bij ons verkrijgbaar zijn, van uitstekende kwaliteit en met een hoge duurzaamheid. Deze verf geeft altijd een milieuvriendelijk en mooi resultaat!

Vele schildersbenodigdheden

Met de juiste schildermaterialen krijgt u altijd het beste eindresultaat. Koop daarom niet alleen de beste kwaliteit verf, maar ook de beste kwaliteit schildersbenodigdheden. Ook daarvoor kunt u bij Niveau in Alkmaar terecht. Zo hebben wij diverse schuurmaterialen, verfbeugels en bakken, schilderstape en afdekfolies, reinigers, ontvetters en kwasten. Heeft u deskundig advies nodig over het gebruik van de materialen? Neem dan contact met ons op! We adviseren u graag bij het maken van een passende keuze.

Neem contact met ons op

Bij Niveau in Alkmaar bent u aan het juiste adres voor al uw verf en schilderstoebehoren. Wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan 033-285 37 70. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@niveau-vbs.nl.