• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Harskamp

productoverzicht-example-afbeelding

Verf- en Behangspeciaalzaak Van Voorst, zo staan wij bekend, zo zijn wij ook 35 jaar geleden gestart.

Wij bieden een buitengewoon groot assortiment aan merken verven, beitsen en lakken aan. Verder alle producten, die nodig zijn ter voorbereiding en alle schildersbenodigdheden. Het spreekt vanzelf dat wij beschikken over geavanceerde verfmengmachines en de kennis om de juiste samenstelling te mengen.

logo Van Voorst

Van Voorst
Dorpsstraat 13/15
6732 AA Harskamp

0318-456558
info@blikopkleur.nl
www.schildersbedrijfvanvoorst.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 – 12:00
13:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 12:00
13:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 13:00
Donderdag 08:00 – 12:00
13:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 12:00
13:00 – 17:30
Zaterdag 08:30 – 12:00
13:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Onze verfwinkel in Harskamp heeft een uitgebreid assortiment

Is schilderen uw beroep, of moet u nodig de muren in uw eigen huis van een nieuw kleurtje voorzien? Onze verfwinkel in Harskamp heeft verfsoorten van Niveau voor elke schilder. Wij verkopen bijvoorbeeld muurverf voor binnen en buiten, grondverf en krijtverf. Wilt u iets weten over één van onze producten? Bijvoorbeeld welke grondverf nodig is in welke situatie, of welke muurverf voor buiten het best past bij uw huis? Kom dan langs in onze verfwinkel in Harskamp. Onze medewerkers kunnen u overal over adviseren!

Meerdere soorten muurverf voor binnen en buiten

Gaat u een huis zowel van binnen als van buiten schilderen? Wij verkopen meerdere soorten muurverf voor binnen en buiten in onze verfwinkel in Harskamp. We hebben bijvoorbeeld een muurverf Speciale Buitenlatex Mat die uitstekend geschikt is voor vochtige ruimtes, plafonds of buitengevels. Of heeft u meer behoefte aan een Transparante Muurvernis? Deze muurverf zal uw muren in huis perfect beschermen tegen vuil en vlekken.

Wij verkopen grondverf voor elk materiaal

Het is essentieel bij elke schilderklus om te beginnen met de juiste grondverf (ook wel primer genoemd). Twijfelt u welke grondverf het beste past bij uw nieuwste opdracht? Kom naar onze winkel in Harskamp, en wij geven u graag advies! Wij verkopen allerlei soorten primer in onze verfwinkel, zowel die op waterbasis als de synthetische varianten. Onze verfwinkel verkoopt veel van het merk Aqua Natura, waaronder een zogenaamde multi-primer. Deze grondverf kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en op allerlei verschillende materialen.

Geef uw huis in Harskamp een andere look met krijtverf

Wilt u uw meubels een authentieke look geven? Dan moet u eens krijtverf van Niveau gebruiken. In onze verfwinkel in Harskamp verkopen wij 12 verschillende kleuren krijtverf, bijvoorbeeld Mint, Rose en Taupe. Dus kom gauw eens bij ons langs, dan helpen wij u met het kiezen van de beste verf!

Eerst nog wat vragen? Neem contact op met onze verfwinkel in Harskamp

Wilt u graag nog wat meer informatie over één van onze producten? Bent u op zoek naar één bepaalde grondverf of muurverf? U kunt ons bellen op 0318-456558. Mailt u liever? Stuur dan een email naar info@blikopkleur.nl. Weet u echter al precies welke verf u nodig heeft? Kom dan gauw langs bij onze verfwinkel in Harskamp!