• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Winschoten

Welkom bij Weishaupt Verfspeciaalzaak in Winschoten.
Al ruim 30 jaar het adres als het om verf gaat in Winschoten.

Weishaupt Verfspeciaalzaak

Renselkade 1
9672 BD Winschoten

0597-412315
info@weishauptverf.nl
weishauptverf.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 13:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Uitstekende kwaliteit bij verfwinkel Winschoten

Heeft u een mooie schilderklus in Winschoten en bent u op zoek naar de beste verf voor deze klus? Wanneer u kiest voor Verf van Niveau dan haalt u de beste kwaliteit in huis. Onze hoge kwaliteit muurverf voor zowel binnen als buiten blijft lang mooi. Naast muurverf voor binnen en voor buiten vindt u bij ons ook betoonlook verf, kalkverf en krijtverf. Breng binnenkort een bezoek aan onze verfwinkel in de buurt van Winschoten voor Verf van Niveau.

Verf van Niveau voor elke schilderklus

Heeft u een specifieke schilderklus op uw to-do lijstje staan? U vindt het materiaal bij Verf van Niveau bij Winschoten. In onze verfwinkel heeft u een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Onze verf biedt bescherming aan uw muren, woning en meubilair en is in de prachtigste kleuren verkrijgbaar. Met onze verf voor binnen en buiten heeft u nog lang plezier.

Uitstekende kwaliteit verf haalt u in de verfwinkel Verf van Niveau bij Winschoten. Daarnaast bieden wij nog vele andere verfproducten aan. Ook voor advies over schilderen en schildersproducten van Verf van Niveau kunt u bij ons terecht. Een greep uit ons assortiment:

 • super schrobvaste muurverf
 • elastische structuurverf
 • latex muurverf
 • spack- en plafondlatex
 • acryl latex

Milieuvriendelijke verf

Wist u dat onze verf helemaal niet slecht is voor het milieu? Wij vinden duurzaamheid namelijk zeer belangrijk. Daarom kunt u onze verf recyclen. Onze milieuvriendelijke verf is gemaakt van gerecyclede grondstoffen uit restverf. Dit is gecombineerd met nieuwe, duurzame grondstoffen. Zo heeft u niet alleen zeer veel plezier van uw verf, maar weet u ook dat u duurzaam bezig bent. Lijkt u dit wat? Kom dan langs in onze verfwinkel en vraag naar duurzame verf in Winschoten.

Diverse schilderbenodigdheden in Winschoten

Heeft u een specifieke schilderklus die u wilt doen? Met de juiste kwaliteitsverf en schildersbenodigdheden behaalt u het beste eindresultaat. Wist u dat u bij Verf van Niveau in omgeving Winschoten naast schildersbenodigdheden ook schuurmaterialen, verfbeugels en bakken, schilderstape, afdekfolie, kwasten, reinigers en ontvetters kunt aanschaffen? Wilt u graag meer informatie over deze producten? Wij adviseren u graag verder, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Meer weten over Verf van Niveau in Winschoten?

Voor Verf van Niveau komt u naar onze verfwinkel. U vindt bij ons niet alleen kwaliteitsverf, maar ook alle schilders toebehoren. Wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan 033-285 37 70. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@niveau-vbs.nl.