• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Beuningen

productoverzicht-example-afbeelding

Het familiebedrijf Wim van Hulst BV bestaat al ruim 50 jaar. In 1963 is Wim van Hulst begonnen in Winssen en het bedrijf is nu sinds 1985 gevestigd aan de Wilhelminalaan 10 in Beuningen. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een complete verf-behang-speciaalzaak. Er wordt in de winkel gewerkt met 5 personen die voldoende kennis bezitten om u van goed en deskundig advies te voorzien. Daarom bent u bij Wim van Hulst aan het juiste adres!

Op basis van uw wensen en ideeën kunnen wij u adviseren over het juiste gebruik van materialen en kleuren. Productkennis en natuurlijk onze ervaring zijn daarbij de belangrijkste peilers. Daarnaast investeren we voordurend in de nieuwste techieken. Zo hebben we sinds kort de mogelijkheid om spuitbussen te vullen met elke kleur die u wenst

Wim van Hulst Beuningen BV

Wilhelminalaan 10
6641 DG Beuningen

024-6751056
info@wimvanhulst.nl
www.wimvanhulst.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 12:30 en 13:30 – 17:00
Woensdag 09:00 – 12:30 en 13:30 – 17:00
Donderdag 09:00 – 12:30 en 13:30 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 12:30 en 13:30 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Uw verfwinkel in Beuningen en omgeving?

Wilt u verf voor uw huis in Beuningen of omgeving? Onze verfwinkel biedt u verf van Niveau in de beste kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in verf van Niveau? Wij bieden verschillende soorten verf aan voor zowel consumenten als ZZP’ers. U vindt bij ons bijvoorbeeld grondverf, muurverf of krijtverf. Of u nu binnen of buiten gaat verven, wij hebben zowel muurverf binnen als muurverf buiten. Wilt u een goede basis voor de grond of vloer? Ga dan voor grondverf. Tevens bieden wij matte verf aan zoals krijtverf voor uw muren, meubels en accessoires. Welke verf heeft u nodig? Maak uw keuze in onze verfwinkel in Beuningen en omgeving.

Muurverf binnen en buiten

Gaat u uw woning in Beuningen buiten of binnen verven? Kiest u matte of glanzende verf? Met ons ruime aanbod aan muurverf heeft u genoeg keuze in onze verfwinkel. Wij hebben zowel muurverf voor binnen als voor buiten. Welke u het beste vindt, hangt af van het soort materiaal, de functie en de plek van het schilderwerk. Kom bij onze verfwinkel langs voor advies. Zo weet u zeker dat u de beste verf zult aanschaffen. Onze specialisten in Beuningen helpen u graag op weg.

Een goede basis voor uw schilderwerk met grondverf

Zoekt u als consument of ZZP’er een goede grondverf in Beuningen? Onze verfwinkel heeft voor u verschillende soorten grondverf. Deze verf zorgt voor een goede hechting en wordt daarom ook wel primer genoemd. Wij adviseren u om deze basislaag aan te brengen vóór u begint met het echte schilderwerk. De grondverf die u kiest is afhankelijk van de soort ondergrond die u gaat verven. U kiest bij onze verfwinkel uit verschillende soorten grondverf. Deze verf is beschikbaar op waterbasis, terpentine basis of vullende grondverf.

Geef uw interieur een mooi effect met Krijtverf

Wilt u uw huis in Beuningen een mooie uitstraling geven met krijtverf? Geef uw meubelen, wanden en accessoires met krijtverf een poedereffect. De verf lijkt op muurverf maar dan met een mat effect. Wilt u ook een mooie matte finish creëren? Dan is krijtverf een goede keuze. Onze verfwinkel biedt krijtverf in diverse kleuren. Kies een kleur en geef uw woning in Beuningen weer een nieuwe uitstraling.

Contactgegevens verfwinkel Beuningen

Onze verfwinkel heeft een divers aanbod aan verf van Niveau. Wilt u informatie aanvragen over krijtverf, grondverf of muurverf binnen en buiten? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u bijvoorbeeld advies nodig over het kopen van verf voor uw bedrijf? Of bent u consument en weet u niet precies welke verf u moet aanschaffen? Uiteraard kunt u bij onze verfwinkel terecht als ZZP’er en als consument. U kunt ons telefonisch bereiken op: 024-6751056 of mail naar info@wimvanhulst.nl. Onze specialisten helpen u graag en geven u advies in onze verfwinkel Beuningen en omgeving.