• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel Den Haag

Image

We groeiden op tussen het hout dus het was geen verrassing dat we ons met hout zouden gaan bezighouden.

Als kleine jongens speelden we in het magazijn en kregen we mee hoe belangrijk het is om met goed materiaal te werken. Daarnaast geloven we dat wanneer je hout en allerlei plaat en bevestigingsmaterialen nodig hebt dat het dan meestal snel ter plaatste moet zijn, zodat je verder kunt. Ook geloven we in maatwerk en maatafspraken.

We leveren door heel (West-)Nederland binnen een paar uur, zagen alles gratis op maat en begrijpen dat je soms buiten kantooruren wilt werken… doen wij ook!

Tijdens het (ver-)bouwen heb je altijd allerlei soorten materialen en gereedschappen nodig. Het is fijn wanneer je alles op een plek kunt vinden. Woody brothers heeft een complete bouwshop met diverse handige zaken; Van lakken, muurverven en lijmen tot Bevestigingsmaterialen en boren.

We houden van ‘no-nonsense’ dus geef in ons via de mail aan wat je nodig hebt en we nemen binnen een uur contact met je op!

Hou(t) je haaks!

‘The Woody Brothers’

Woody Brothers

Woody Brothers B.V.

Kranenburgweg 175
2583 ER Den Haag

0703 – 06 01 86
info@woodybrothers.nl
www.woodybrothers.nl

Openingstijden

Maandag 07:30 – 17:00
Dinsdag 07:30 – 17:00
Woensdag 07:30 – 17:00
Donderdag 07:30 – 17:00
Vrijdag 07:30 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag Gesloten

Onze verfwinkel in Den Haag verkoopt verf van Niveau

Gaat u als particulier of ondernemer starten met een verfklus in Den Haag? Bij Verf van Niveau verkopen wij hoogwaardige verf voor iedere klus. Of u nu een binnen of buitenmuur gaat schilderen, wij verkopen diverse muurverf voor binnen en buiten. Ook voor grondverf, krijtverf en muurverf kunt u bij ons terecht. U heeft bij ons keuze uit diverse merken en kleuren. Heeft u interesse maar weet u niet precies welke het meeste geschikt is voor uw klus? Onze medewerkers helpen u graag in onze verfwinkel in Den Haag.

Uw specialist in muurverf voor binnen en buiten

Bent u op zoek naar muurverf in Den Haag voor binnen en buiten? Gelukkig bent u dan bij Verf van Niveau aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk diverse soorten muurverf voor binnen en buiten. Om vochtige ruimtes, plafonds en buitengevels goed te beschermen, kunt u kiezen voor de Speciale Buitenlatex Mat. Verf zonder kleur nodig? Dan biedt Transparante Muurvernis een uitkomst. Dit is een ideale muurverf voor binnen en beschermt u muren ook nog tegen vuil en vlekken. Benieuwd naar onze producten, merken en kleuren? Laat u dan inspireren en adviseren in onze verfwinkel.

Grondverf: de beste basis voor iedere verfklus

Gaat u hout of kunstof verven? Voor het mooiste resultaat raden wij aan om grondverf te gebruiken als u buiten gaat schilderen. Grondverf is namelijk voor iedere klus essentieel voor een langere levensduur, mooier resultaat en bescherming van uw schilderwerk. In onze verfwinkel geven onze specialisten u graag advies. Zo voorkomt u dat straks weer opnieuw moet beginnen. Welke verf u ook zoekt, wij bieden zowel verf aan op waterbasis als synthetische varianten. Liever een verf die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden? Dan is de multi-primer ideaal voor elke schilderklus in Den Haag.

Geef uw woning in Den haag weer een nieuwe look

Wilt u uw interieur weer een boost geven? Kies voor krijtverf. In Onze verfwinkel hebben 12 verschillende kleuren beschikbaar. Het is een ideale verf als u bijvoorbeeld een meubelstuk een geheel nieuwe uitstraling wilt geven. Wenst u een moderne look? Dan is Krijtverf Authentic in de kleur Taupe wellicht iets voor u. Of is de kleur rose of crème meer iets voor u? Bekijk alle kleuren in onze verfwinkel in Den Haag en maak uw keus.

Interesse? Bel of mail onze verfwinkel in Den Haag

Heeft u nog vragen over onze verven of heeft u advies nodig over een bepaalde verfklus? Onze specialisten adviseren u graag wat betreft de best grondverf of muurverf uw nodig heeft. Bel ons op 0703 – 06 01 86. Mailt u liever? Stuur dan een email naar info@woodybrothers.nl. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan staat wij u graag te woord in onze verfwinkel in Den Haag.