• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Grondverf

Verf op Niveau voor kwaliteits grondverf

Bent u op zoek naar een echte kwaliteits grondverf? Bezoek dan een van de dealers van verf op Niveau. De verfwinkels van verf op Niveau verkopen producten die zowel zijn bedoeld voor zzp’ers als consumenten. Wij verkopen Niveau verf die binnen en buiten toe te passen is. Tevens zijn onze verven decoratief, beschermend en/of verfraaiend. Op zoek naar non-paint zoals verdunningen, plamuren, vulmiddelen of kwasten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt voor meer informatie telefonisch contact met ons opnemen via 0343-703757. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste grondverf.

Kies voor onze grondverf

Wanneer u op zoek bent naar een grondverf van een hoogwaardige kwaliteit, bent u bij ons aan het juiste adres. De grondverven en multiprimers die wij verkopen, zijn beschikbaar in vele verschillende soorten en maten. Ieder type verf heeft zijn eigen toepassingen en eigenschappen. Zo kunt u bij ons terecht voor synthetische binnenverven en grondverven op basis van water. Wanneer u een van onze verfwinkels bezoekt, adviseren wij u graag over de verschillende toepassingen en mogelijkheden. Tevens helpen wij u met het uitkiezen van de juiste verf.

Grondverf op waterbasis

De grondverven op basis van water wordt door onze dealers onder de naam Aqua Natura verkocht. Deze verf is sneldrogend en watergedragen. In deze lijn vindt u verfsoorten met verschillende soorten toepassingen zoals hout en plaatmaterialen. Tevens bevat de Aqua Natura lijn ook verschillende verfsoorten met een kalkmat, zijdeglans of glans finish. Bekijk in onze verfwinkel het volledige aanbod van de Aqua Natura lijn.

Onze synthetische grondverf

Naast grondverven op waterbasis, verkopen wij zoals gezegd ook synthetische grondverven. De sneldrogende KMS verf is zowel binnen als buiten te gebruiken. De synthetische verf kan worden toegepast op hout, plaatmateriaal, metaal en pleisterwerk. Per liter kunt u ongeveer 12 vierkante meter verven. Van deze verf vindt u ook de ‘ready mixed’ variant. Deze verf bezit dezelfde eigenschappen, maar is al gebruiksklaar.

Benader ons voor meer informatie

Wenst u meer te weten te komen over onze verschillende soorten grondverf? Of wilt u meer te weten te komen over onze andere verfsoorten? Bel ons dan direct via 0343-703757. Of bezoek een van onze verfwinkels bij ons in de buurt. Onze specialisten helpen u daar graag verder. Zij geven u advies en helpen u bij het kiezen van de juiste grondverf.