• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Krijtverf

De kwaliteits krijtverf van Niveau

Wenst u gebruik te maken van een krijtverf met een uitstekende kwaliteit? Bezoek dan een van de verfwinkels die verf van Niveau verkoopt. Hier kunnen zowel zzp’ers als consumenten terecht voor echte kwaliteitsproducten. De verf van Niveau is binnen en buiten te gebruiken en kan worden toegepast als bescherming, decoratie of verfraaiing. Bent u op zoek naar non-paint artikelen als verdunningen, plamuren, vulmiddelen of kwasten? Ook dan kunt u bij de Niveau dealers terecht. Voor meer informatie neemt u contact op via telefoonnummer 0343-703757. Vraag de specialisten in onze verfwinkels om hulp bij het uitkiezen van de juiste kleur krijtverf.

Waarom kiezen voor krijtverf?

Het toepassen van krijtverf in een interieur is een trend die we heel veel voorbij zien komen. Deze verfsoort geeft uw muren of meubels een mooie matte, haast fluweelachtige afwerking. Het kan uw interieur een prachtige authentieke uitstraling geven. De verfsoort geeft een zeer mooi dekkend resultaat. Wilt u ook graag gebruik gaan maken van dit type verf en heeft u behoefte aan tips en advies? Bezoek dan een van de dealers van Niveau. Zij willen u graag informeren over de verschillende toepassingen van de verf en helpen u bij het uitkiezen van de juiste kleur.

De eigenschappen van onze krijtverf

Zoals gezegd dekt deze verfsoort zeer goed. Het kan zowel voor muren als meubels gebruikt worden. Bij de dealers van Niveau kunt u terecht voor de krijtverf Authentic lijn. Deze lijn is beschikbaar in 12 authentieke kleuren en in twee verpakkingen. Een pot met 0,25l en 1l. Het product een extra matte afwerking, is reukarm en vergeelt niet. De verf bestaat voor een groot deel uit krijt en is goed afdekkend zonder af te stikken. Door de krijt is dit type verf hoger gepigmenteerd dan reguliere verf. Hoe kunt u de verfsoort het beste toepassen?

Het aanbrengen van krijtverf

De verf is zeer eenvoudig aan te brengen. Voor een typisch, klassiek krijt-effect kunt u het beste de onverdunde verf met een langharige kwast aanbrengen. Met kwaststreken kunt u die authentieke, warme uitstraling aan uw interieur geven die met andere verfsoorten moeilijk na te bootsen is. Ook qua ondergrond is er veel mogelijk met dit type verf. Heeft u behoefte aan meer tips? Neem contact of vraag onze verfwinkel specialisten om hulp.

Bel ons voor meer informatie

Wenst u meer te weten te komen over onze verschillende soorten verf? Bezoek dan onze website of neem telefonisch contact op via 0343-703757. Natuurlijk kunt u ook direct onze dealers bezoeken. De medewerkers willen u graag helpen met het uitkiezen van de juiste krijtverf.