• Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
 • Samenwerking met lokale winkelier
 • Beoordeeld met een 9,7

Roestverf

Bent u op zoek naar een roestverf? Om een prachtig roesteffect mee te creëren op muren of voorwerpen? Kies dan voor roestverf van Verf van Niveau. Deze is eenvoudig aan te brengen en zorgt binnen enkele uren voor een verroest uiterlijk. Zo maakt u makkelijk een statement in uw interieur met een verroest muur. Of u gebruikt het om een voorwerp meer karakter te geven. Aanbrengen is niet moeilijker dan normaal schilderwerk. Bestel roestverf eenvoudig in onze webshop of kom langs in onze winkel.

Echte roest

Zoals de naam roestverf al suggereert, gaat deze verf echt roesten. Dit is mogelijk dankzij de ijzerdeeltjes die eraan zijn toegevoegd. Door de roestverf te activeren met Roest Activator, begint het roestproces. Dit zal zich langzaam beginnen te vormen na circa tien uur is het eindeffect bereikt. Hierdoor bent u verzekerd van een realistisch roesteffect, het is immers echte roest. Zo kunt u met gemak een roesteffect aanbrengen op muren en voorwerpen.

Roestverf van Niveau

Onze roestverf is uitstekend toepasbaar op muren en voorwerpen om ze een roestig uiterlijk te geven. De verf is toepasbaar op de meeste ondergronden, zoals: stucwerk, gipsplaat, hout en houtachtige materialen, metaal en kunststoffen. Op kunststoffen en kaal metaal dient u eerst een primer aan te brengen.

 • Geschikt voor de meeste oppervlakken
 • Echte roest in combinatie met Roest Activator
 • Snel en eenvoudig aan te brengen

Aanbrengen roestverf

Het aanbrengen van een roesteffect werkt als volgt:

 1. Zorg dat de ondergrond schoon, droog en vast is en behandel zuigende ondergronden eerst voor
 2. Roer voor gebruik de verf handmatig door om de ijzerdeeltjes homogeen te verdelen
 3. Breng aan met een platte kwast of roller
 4. Spray de wand of het voorwerp na de aangegeven wachttijd in met Roest Activator
 5. Wacht circa tien uur op het eindeffect

Wat heeft u nog meer nodig?

Voor een schilderklus met roestverf heeft u behalve de verf zelf nodig: Roest Activator, een platte kwast of roller, verfbakje en in het geval u kunststof of blank metaal wilt schilderen een primer. Deze materialen bestelt u eenvoudig mee met de roestverf. Dit geldt ook voor alle andere schildermaterialen die u nodig kunt hebben voor een schilderklus, zoal schilderstape en plastic handschoenen.

Bestel online bij Verf van Niveau

Roesteffect creëren op muren of voorwerpen? Bestel alles dat u nodig heeft eenvoudig in de webwinkel van Verf van Niveau. Langskomen in onze verfwinkel kan natuurlijk ook! Voor vragen over roestverf belt het volgende nummer: 033-285 37 70 of stuur een e-mail naar info@niveau-vbs.nl.