• Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Zelfde dag verzonden (voor 16:00)
  • Samenwerking met lokale winkelier
  • Beoordeeld met een 9,7

Verfwinkel

Bezoek de verfwinkel bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een verfwinkel voor kwaliteitsverf? Kies dan voor een van de dealers van verf op Niveau. Verf op Niveau is zowel bedoeld voor zzp’ers als consumenten die gebruik willen maken van een echt kwaliteitsproduct. Niveau verf is te verkrijgen voor binnen, buiten, decoratief, beschermend en/of verfraaiend. Tevens vindt u bij onze dealers een breed assortiment met non-paint. Wenst u meer informatie over onze producten? Of wilt u meer te weten komen over de dealer bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op via 0343-703757. Hopelijk zien wij u snel verschijnen in onze verfwinkel.

Muurverf voor binnen en buiten bij onze verfwinkel

Wanneer u zoekt naar muurverf, bent u bij onze verfwinkel aan het juiste adres. U kan bij onze dealers terecht voor muurverven die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Onze muurverven zijn van uitstekende kwaliteit met verschillende bijzondere eigenschappen. Zo vindt u in onze collectie muurverven die zeer goed reinigbaar, schrobvast en/of goed dekkend zijn. Ieder type muurverf heeft zijn eigen speciale toepassing, zodat hij zorgt voor een optimaal resultaat. Meer weten over de verschillende soorten muurverf die wij verkopen? Neem contact op of laat u informeren door de specialisten in onze verfwinkel.

Informatie over onze grondverven

Ook voor de beste grondverf of multiprimer kunt u bij onze dealers terecht. Onze grondverven en multiprimers zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen zoals hout, kunststof of metaal. Onze Aqua Natura PU is bijvoorbeeld leverbaar met een kalkmat, zijdeglans of glans finish. De Aqua Natura PU is te verdunnen met water en zeer goed dekkend. Meer weten over onze verschillende grondverven en multiprimers? Wij informeren u graag verder.

Een nieuwe uitstraling met krijtverf

Wilt u uw interieur een nieuwe uitstraling geven? Bezoek dan een van onze dealers voor een mooie krijtverf. Krijtverf is zowel te gebruiken op meubels als muren. Het geeft uw interieur een mooie, extra matte afwerking. Wij verkopen 12 verschillende kleuren waaronder groen, zwart en rose. De verf dekt zeer goed, is reukarm en vergeelt niet.

Bel voor meer informatie over onze verfwinkel

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze verfwinkel? Of wenst u meer informatie over de producten van onze dealers? Wij willen u graag helpen. Bezoek direct een van onze dealers of benader ons dan via telefoonnummer 0343-703757. Wij zien u dan graag verschijnen in onze verfwinkel.